وی ادامه داد: ۶۹۷ شورای آموزش و پرورش در استانها و مناطق فعالیت دارند، این شوراها سال گذشته ۶ هزار و ۴۹۰ جلسه برگزار کردند و ۳۰ هزار و ۶۷۵ مصوبه در آنها تصویب شد.
رئیس سازمان مدارس غیردولتی با اشاره به اینکه از میان مصوبات ۸۷ درصد این مصوبات اجرایی شده است، تصریح کرد: ۲۳ درصد مربوط به امور آموزشی، ۲۰ درصد امور پرورشی و فرهنگی، ۱۷ درصد اداری و مالی، ۱۳ درصد عمرانی، ۱۲ درصد رفاهی و خدماتی، ۴ درصد پژوهشی و ۱۱ درصد سایر موارد بوده است.
رئیس سازمان مدارس و مراکز غیر دولتی افزود: در اجرای مصوبات از موارد تکراری جلوگیری شده است و سعی کردیم حضور استانداران و ائمه جمعه در جلسات شوراها رشد داشته باشد.
زینی وند با اشاره به اینکه آموزش و پرورش باید به عنوان یک گفتمان ملی در سراسر کشور مطرح باشد تاکید کرد: متاسفانه برخی از دستگاهها طبق قانون شوراهای آموزش و پرورش باید درصدی از درامدها و عوارضها را به این وزارتخانه بدهند اما از این موضوع اجتناب میکنند.
وی افزود: طبق بند ۲ ماده ۱۱ قانون شوراهای آموزش و پرورش کمک داوطلبانه مردمی وجود دارد همچنین طبق بند ۴ ماده ۱۱ این قانون کلاسهای فوق برنامه برای مدارس دولتی بلامانع است.
رئیس سازمان مدارس و مراکز غیر دولتی درباره بند ۳ ماده ۱۳ قانون شوراهای آموزش و پرورش گفت: بر اساس این بند شهرداریها باید تا ۵ درصد عوارض را دریافت و به حساب اختصاصی این وزارتخانه واریز کنند، همچنین در ماده ۱۶ این قانون اخذ عوارض از واحدهای تجاری جدیدالاحداث مورد توجه قرار گرفته است.
زینی وند بیان کرد: مکاتبات از طریق وزیر آموزش و پرورش و توجه به بند ۳ ماده ۱۳ قانون شوراهای آموزش و پرورش مورد توجه قرار گرفت و قرار بر این شد تا علاوه بر عوارض صدور پروانه عوارض زیربنایی، عوارض مازاد بر تراکم، عوارض بالکن و پیشآمدگی، عوارض صدور مجوز حصار کشی و دیوار کشی نیز به موارد قبلی اضافه شود.
وی با اشاره به اینکه با وجود گسترش فضاهای تجاری شاهد کاهش ۷۴ درصدی عوارض به آموزش و پرورش تصریح کرد: در بند ۵ ماده ۱۳ با موضوع هدایا و کمکهای نهادهای دولتی و غیر دولتی به رشد ۸ درصدی را شاهد بودیم.
رئیس سازمان مدارس و مراکز غیر دولتی به موضوع شوراها آموزش و پرورش مناطق آزاد و مرزی نیز اشاره کرد و گفت: آییننامه آموزش و پرورش منطبق مرزی تدوین و در کمیسیونهای شورای عالی آموزش و پرورش به تصویب رسیده است؛ باید ببینیم چه زمانی این طرح چه زمانی در صحن شورای عالی مطرح میشود.
وی افزود: بر اساس این آیین نامه ۲۲ عضو در شورای آموزش و پرورش فعالیت خواهند داشت که یکی از مهمترین اقدامات این اعضا استیفای حقوق از سایر دستگاههاست.
در ادامه مراسم رسول پاپایی مدیر امور شوراهای آموزش و پرورش با اشاره به گرامیداشت این هفته که از ۲۴ تا ۳۰ دی ماه برگزار میشود، گفت: شعار تجلی مشارکت همگانی در این هفته مورد توجه قرار گرفته است و سعی داریم تا این شوراها در عدالت آموزشی و پرورشی مهارت آموزی، مشارکت سازمانها و نهادها ، اقتصاد آموزش پرورش و سند تحول بنیادین توجه داشته باشند، نقش داشته باشند.
پاپایی تصریح کرد: در این هفته ۳ شهردار تهران یزد و مرکزی به عنوان شهرداران برتر در اجرای قانون شوراها معرفی میشوند، همچنین شورای شهرستانهای تهران به دلیل توجه به شاخصها، استان اصفهان از حیث عملکرد حاصل از عملکردها و کردستان به جهت برنامه ریزی مطلوب تجلیل میشوند.
انتهای پیام/