مقایسه این اعداد با آمار مدت مشابه سال گذشته نشان میدهد که تعداد پروانه ۲.۱ درصد، حجم سرمایه گذاری ۹۷.۶ درصد و میزان اشتغال ۶.۹ درصد افزایش یافته است.
همچنین آمار صدور جواز تاسیس در بخش صنعت رشد ۱۹.۶ درصدی را تجربه کرده است و آمارها نشان میدهد که در این مدت، ۱۴ هزار و ۶۴۲ فقره جواز تاسیس صادر شد که بر اساس پیش بینیها این تعداد جواز، منجر به سرمایه گذاری ۱۶۱ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومانی در بخش صنعت میشود و ۵۹.۶ درصد بیشتر از مدت مشابه سال گذشته است و ۳۴۲ هزار و ۷۴۱ شغل نیز ایجاد خواهد کرد.
در همین مدت، در بخش اصناف ۲۶۰ هزار و ۳۹۴ پروانه صادر شده است که افزایش ۷.۷ درصدی را نشان میدهد.
اما بیشترین افزایش صدور مجوز و گواهی توسط وزارت صنعت، معدن و تجارت تا پایان آبان ماه امسال، به بخش تجارت الکترونیک اختصاص دارد. در این مدت، ۶۲ هزار و ۱۶۹ گواهی امضا و ۱۰ هزار و ۴۶۷ نماد الکترونیک برای کسب و کارهای اینترنتی صادر شده که به ترتیب ۴۱.۶ و ۲۴.۶ درصد رشد داشته است.
در بخش معدن ۶۷۵ فقره پروانه اکتشاف صادر شده که نسبت به دوره قبل، ۶.۶ درصد افزایش یافته است. اما در این بین، صدور گواهی کشف و پروانه بهره برداری در این بخش با کاهش روبرو بوده است و صدور ۳۳۵ فقره گواهی کشف و ۳۷۵ فقره پروانه بهره برداری در بخش معدن، به ترتیب ۶ دهم و ۲۵ درصد کمتر از مدت مشابه سال گذشته است.
انتهای پیام/