زمانیان، گفت: ظرفیت تولید سنگ آهن پیش از انقلاب حدود ۲ میلیون تن در سال بود و امروز این میزان به حدود ۳۹.۹ میلیون تن رسیده است.

در چهل سالگی انقلاب میزان تولید سنگ آهن به ۴۰ میلیون تن رسیده استبابک زمانیان مدیر تحقیق و توسعه انجمن سنگ آهن ایران در گفت‌وگو با خبرنگار صنعت، تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به افزایش ظرفیت تولید سنگ آهن در چهل سال اخیر گفت: پیش از انقلاب اسلامی ایران، ظرفیت تولید سنگ آهن حدود ۲ میلیون تن در سال بود که تنها از معادن چغارت (بافق) و جام استخراج و روانه تنها کارخانه فولادسازی آن زمان یعنی ذوب آهن اصفهان می‌شد.

مدیر تحقیق و توسعه انجمن سنگ آهن ایران ادامه داد: در حال حاضر تعداد معادن سنگ آهن موجود کشور حدود ۶۴ معدن است که ۱۰ عدد آن جزو معادن اصلی  و در کلاس جهانی است.

وی افزود: مجموع تولید این معادن در سال گذشته حدود ۳۹.۹ میلیون تن بوده است که از این میزان حدود ۳۳.۷۰ میلیون تن به معادن دولتی و ۶.۲۰ میلیون تن آن به معادن بخش خصوصی اختصاص دارد.


بیشتر بخوانید: عبور از مرز ۷ میلیارد دلاری صادرات صنایع معدنی


زمانیان با بیان اینکه اوج شکوفایی معادن سنگ آهن در دهه ۷۰ اتفاق افتاده است، گفت: معادن اوپال پارسیان سنگان، میشدوان و سنگان در مشهد و معادن جلال آباد، سیرجان و گل گهر در کرمان و معدن چادرملو و مجتمع فلات مرکزی چاه‌گز در یزد از معادن بزرگ سنگ آهن هستند که بعد از انقلاب اسلامی ایران به بهره برداری رسیدند.

وی در پایان با بیان اینکه میزان ذخایر قطعی سنگ آهن در کشور حدود ۳.۲ میلیارد تن است، تصریح کرد: میزان تولید سنگ آهن در ۶ ماه نخست امسال حدود ۱۳ میلیون تن بوده است که از این میزان حدود ۱۱ میلیون تن آن به تولید کنسانتره سنگ آهن و حدود  ۲ میلیون تن آن به تولید سنگ آهن دانه بندی شده اختصاص دارد.

نتهای پیام /

میزان ذخایر قطعی سنگ آهن در کشور حدود ۳.۲ میلیارد تن است

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار