وی افزود: افرادی در آستانه انتخابات برای رسیدن به مسئولیت و به قصد رای گرفتن از مردم خود را به احزاب منتسب میکنند، ولی پس رسیدن به پست از احزاب تبری میجویند و اظهار میکنند عضو هیچ حزب و گروهی نیستند.
عضو هیات رئیسه خانه احزاب ایران ادامه داد: این امر سب شده فاصله مردم با احزاب روز به روز بیشتر شود و حزب جایگاه واقعی خود را که میتواند پلی بین مردم و مسئولان باشد، پیدا نکند.
خان محمد زاده گفت: احزاب نهادهایی هستند که میتوانند ضربه گیر نظام تلقی شوند و حرف مردم بویژه در طبقههای پایین اجتماع را به مسئولان برسانند.
وی بیان کرد: یکی از راهکارهای رشد و شکوفایی دموکراسی، وجود احزاب سیاسی مقتدر است.
عضو هیات رئیسه خانه احزاب ایران افزود: در این ارتباط خانه احزاب در استانها به عنوان نهادی حقوقی غیرمدنی، غیر دولتی و صنفی ایجاد و سعی شود که احزاب کنار یکدیگر در هر دولتی حرف بزنند و برنامه برای ارائه داشته باشد.
خان محمد زاده عنوان کرد: همچنین احزاب باید سعی کنند افراد ضعیف هر دولت پایین کشیده شود و برای انتخاب افراد توانمند کادرسازی داشته باشیم.
وی گفت: در خانه احزاب باید منافع ملی بر منافع گروهی ترجیح داده شود و برای حفظ و اعتلای تمامیت ارضی کشور تلاش کنیم.
عضو هیات رئیسه خانه احزاب ایران ابراز داشت: همچنین باید یاد بگیریم که حرف حزب متقابل چنانچه در اقلیت نیز قرار گرفته باشد، شنیده شود.
خان محمد زاده افزود: وقتی در میان احزاب و گروههای سیاسی برنامهها و نقاط مشترک و مختلفی برای توسعه انسانی بدست بیاید، میتوان از آن به عنوان راهکار استفاده کرد.
وی یادآور شد: با تشکیل خانه احزاب در سه سال اخیر در تهران هیچ مشکلی گزارش نشده و همگان خواهرانه و برادرانه در کنار یکدیگر مشکل احزاب را مورد بررسی قرار میدهند.
عضو هیات رئیسه خانه احزاب ایران عنوان کرد: در این ارتباط با مرکز پژوهشهای مجلس شورای اسلامی و معاونت پارلمانی رئیس جمهوری نشستهایی برگزار شده است.
انتهای پیام/م