وی افزود: اینکه ما رویکرد جدیدی را در کشت پسته داریم نه از سر تفنن بلکه به دلیل نیاز و در بسیاری موارد از سر اجبار بوده است.
حمیدیان با اشاره به تغییرات اقلیمی ایران و استان فارس، ادامه داد: کاهش حجم منابع آبی در مخازن قابل استحصال در کشاورزی، روی خاک نیز آثار نامطلوب داشته و سبب شوری آن شده است.
وی با اشاره به ویژگیهای گیاه پسته، گفت: شرایط تولید این گیاه خوب و اقتصادی، در برخی از نقاط استان وجود دارد؛ این گیاه مقاومت خوبی دارد، اما روش و نوع کار نیز در کشت و میزان تولید پسته مهم است.
حمیدیان با بیان اینکه اقدامات کشاورزان پیشرو در تولید پسته مبتنی بر سعی و خطا بوده است، گفت: این کارگاه با هدف اعمال مدیریت بهتر روی منابع مورد نیاز تولید پسته و اینکه با شوری و تغذیه زمستانی چگونه پیش برویم تا محصول با کیفیت تری را تولید کنیم، برگزار شده است.
نایب رئیس اتاق بازرگانی فارس با بیان اختلاف قیمت بین محصول ارگانیک و محصول غیر ارگانیک پسته گاه تا ۳۰۰ درصد است، تصریح کرد: ایران با وجود اینکه در زمینه تولید پسته سرآمد محسوب میشود، اما میزان تولید پسته ارگانیک آن نسبت به کشورهای رقیب ناچیز است.
انتهای پیام/م