وی ادامه داد: آموزش و پرورش دوره پیش دبستانی میتواند بسترساز جامعه پذیری و فرهنگ پذیری در کودکان شود و دستیابی به این منظور تربیت کودکانی با اندیشههای والا نیازمند منابع انسانی متخصص و حرفهای است که در رشد همهجانبه و تعالی نوآموزان دوره پیش دبستانی نقش خود را به درستی ایفا کنند.
مدیرکل دفتر آموزش پیش دبستانی با اشاره به اینکه آموزش نیروی انسانی مرتبط با کودکان دوره پیش دبستانی با توجه به نقش تأثیرپذیر کودکان از مربیان خود غیرقابل انکار است، گفت: در اولین گام لازم است تمام مربیان رسمی و غیررسمی پیش دبستان تحت پوشش وزارت آموزش و پرورش با مراجعه به سامانه LTMS و ثبتنام در دوره آموزشی اطلاعات فردی خود را وارد کنند.
فضلی شرکت و گذراندن این دوره و دورههای آموزشی مرتبط با نظام جامع شایستگیهای حرفهای مربیان دوره پیش دبستانی را الزامی دانست و تأکید کرد: دریافت ID CODE مربیگری دوره پیش دبستانی منوط به گذراندن دورههای پیشبینی شده است و این دورهها به طور حضوری متمرکز و رایگان خواهد بود.
وی اظهار کرد: هزینه برگزاری دورههای آموزشی حضوری در قالب کارگاههای آموزشی و طبق قانون مدارس غیردولتی صورت میگیرد.
مدیرکل دفتر آموزش پیش دبستانی درباره ضوابط و شرایط دورههای آموزشی مربیان پیش دبستانی، گفت: بنابر بخشنامه هر دوره ممکن است پیش نیاز سایر دورهها باشد بنابراین مهلت ثبتنام و شرکت در هر دوره مشخص میشود و برای فراگیران واجد شرایط که دورههای آموزشی را با موفقیت بگذرانند گواهینامه آموزشی صادر خواهد شد و این گواهینامهها صرفا برای مربیگری در دوره پیش دبستانی بوده و فاقد اعتبار استخدامی است.
فضلی ادامه داد: نظارت بر اجرای آموزش مربیان پیش دبستانی هر استان بر عهده معاونت آموزش ابتدایی، کمیته اجرایی آموزش و توانمندسازی نیروی انسانی است و این معاونت میتواند دورههای تکمیلی متناسب با سرفصلهای معرفی شده برای مربیان و نیروی انسانی شاغل در دوره پیش دبستانی برگزار کند.
وی بیان کرد: صدور ID کد نهایی منوط بر گذراندن تمام دورههای پیشبینی شده در نظام جامع شایستگیهای حرفهای مربیان پیش دبستانی است.
انتهای پیام/