وی افزود: پلیس با افزایش گشتهای خود و تحقیقات فراوان توانستند سارق محتویات داخل خودرو را شناسایی و پس از هماهنگی با مقام قضائی در مخفیگاهش دستگیر کنند.
سرهنگ براری ادامه داد: در بازجوییهای صورت گرفته متهم علاوه بر اعتراف به سرقت محتویات داخل خودروی پراید به ۱۱ فقره سرقت دیگر نیز اعتراف و عنوان کرد که اموال مسروقه را به ۲ نفر مالخر به فروش رسانده است.
فرمانده انتظامی شهرستان کرمانشاه یادآوری کرد: با راهنمایی متهم، افراد مالخر نیز شناسایی و تعدادی از اموال مسروقه نیز کشف شد.
وی همچنین از معرفی متهمان دستگیر شده به دستگاه قضائی جهت سیر مراحل قانونی و صدور احکام لازم خبر داد.
سرهنگ براری در پایان تاکید کرد: پلیس کرمانشاه همه توانش را برای مقابله با سارقان و کشف هرچه سریعتر سرقتهای صورت گرفته به کار میبندد.
انتهای پیام/ز