سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

اصول نوشیدن آب برای سلامت بدن/ هرگز آب جوشیده را دوباره نجوشانید

یک متخصص طب سنتی درباره اصول درست نوشیدن آب برای بهره‌مندی از فواید آن به بیان توضیحاتی پرداخت.

حسن اکبری متخصص آسیب شناسی و محقق طب سنتی در گفت‌وگو با خبرنگار  حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران، درباره اصول و فواید مصرف آب اظهار کرد: در طب مدرن و طب اسلامی قواعد زیادی برای مصرف آب ذکر و از فواید بسیار آن به کرات گفته‌ شده است؛ در زمینه  مصرف آب برای افراد سالم که  مشکل خاصی ندارند  توصیه می‌کنیم که در حد تشنگی آن را مصرف کنند؛ بر خلاف بعضی از تبلیغات‌های امروزی که مصرف زیاد آب را توصیه می‌کنند، افراط در مصرف آب هم ممکن است عوارض خاصی به همراه داشته باشد.

وی تصریح کرد: برای افراد عادی اغلب توصیه می‌کنیم که آب را بجوشانند تا کمی سبک تر شود و سطح املاح مضر موجود در آن کاهش پیدا کند؛ فراموش نکنید که جوشاندن بیش از حد آب باعث افزایش سطح نیترات می‌شود که مشکلاتی به همراه دارد و به همین دلیل است که همه پزشکان گرم کردن و جوشاندن مجدد آب جوشیده شده را منع می‌کنند؛ جوشیدن آب باید به حدی باشد که به اصطلاح آب تنها یک قل بزند.

این متخصص آسیب شناسی ادامه داد: سعی کنید تا آب را خیلی سرد یا خیلی گرم مصرف نکنید چرا که هر یک از این ۲ مورد سبب ایجاد آسیب‌هایی می‌شود؛ برای بسیاری از افراد آب یخ به خصوص در فصل گرما بسیار گواراتر است اما بعد از مدتی به نوشیدن آب ولرم عادت خواهید کرد.

بهترین دمای نوشیدن آب در بیماران دیابتی

اکبری درباره تاثیر حالت آب بر درمان بیماری‌ها گفت: پزشکان طب سنتی توصیه می‌کنند که افراد بیمار به خصوص مبتلایان به بیماری‌های  رماتیسم، ام اس، دیابت و در مجموع بیماری‌های داخلی، آب گرم را جایگزین آب خنک یا ولرم کنند.


بیشتر بخوانید: آب گازدار چیست؟ / آیا آب گازدار سبب ایجاد سیری می‌شود؟


وی افزود: دمای آب گرمی که برای بیماران توصیه می‌کنیم بهتر است، کم‌تر از دمای جوش آب باشد به طوری که کمی زبان را بسوزاند.

وی درباره روایات اسلامی درباره آب ، تشریح کرد: در روایت اسلامی ما نقل می‌شود که بهتر است در طول روز ایستاده آب بنوشید اما برای شب حتما بنشینید و سپس آب بنوشید؛ تا به حال دلیل علمی این موضوع کشف نشده است.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۸
در انتظار بررسی: ۰
ما که چیزی نفهمیدیم
۰۹:۲۹ ۱۳ بهمن ۱۳۹۹
ما که چیزی نفهمیدیم
ناشناس
۲۳:۰۳ ۰۴ آبان ۱۳۹۹
قدیما۵۰ سال پیش میگفتن دهن گرم ازخانه بیرون نرو حرف هزارسال پیش خیلی علمی تراست
فرهاد
۱۹:۵۷ ۱۰ دی ۱۳۹۸
من هیچی نفهمیدم. چی شد بالاخره ؟
ناشناس
۱۲:۰۵ ۱۵ دی ۱۳۹۷
بیماران تنفسی ناشی ازآلرژی چراقرص می خورند؟شما کافی است آب جوش خالص ویاآب جوش ولرم نخوریدویک ساعت قبلاازخروج ازخانه مایعات گرم نخوریدچون راه تنفسی شدیدابازمی شودوبدن نسبت به هوای آلوده عکس العمل نشان نمی دهدپس آبجوش نخوریدتادرعرض 48ساعت بطورکامل شفاپیداکنیدپزشک نیستم امامطالعات درهمه زمینه هادارم...
ملکوت
۱۱:۱۵ ۱۵ دی ۱۳۹۷
مطالب خوبی بود خواندم .
ناشناس
۱۱:۱۱ ۱۵ دی ۱۳۹۷
تشکر مطب خوبی بود من هم شنیده ام ایستاده آب خوردن در شب موجب ابتلا به بیماریهای کبدی می شود تشکر
ناشناس
۱۰:۵۶ ۱۵ دی ۱۳۹۷
تو ادارات ما که یه بار سماور 20 لیتری رو آب میکنن و تا عصر چند دفعه جوش میارن و باهاش چایی دم میکنن میدن کارمندای بیچاره
ناشناس
۲۱:۳۵ ۱۴ دی ۱۳۹۷
یکی از مواردی که بر شمرده شده برای عدم ایستادن در شب برای نوشیدن آب این است که باعث زردی چهره می شود. و می دانیم که زدی چهره ناشی از آسیب در کبد است. مثل کسانی که دچار هپاتیت و یا یرقان می شوند دچار زرذی چهره نیز می شوند. که هر دوی اینها ناشی از آسیب به کبد است.
ناشناس
۱۸:۵۲ ۱۱ فروردين ۱۳۹۹
اینا غیرعلمییه
این حرفا مال هزار سال پیشه