مقامات ریاض در ادامه اختلافاتشان با قطر، این بار ارزشها و آداب و رسوم داخلی خود را نیز چون قوانین بینالمللی زیر پا گذاشتهاند، آنان تنها با هدف تحقق اهداف سیاسی مورد نظر، با بکارگیری واژههای نادرست و ناسازگار با احساسات کودکان، سرود کارتونی جدیدی را علیه قطر تهیه کردند تا با این کار پای کودکان را نیز به این مسیر مرداب گونه بکشانند.
سعی ریاض برای تداوم خصومت با دوحه و این بار از راه نقض حقوق کودکان با سروده ای به عنوان ( ای باران بر دوحه ببار)، موجی از انتقادها را متوجه عربستان کرده است زیرا این سرود از هر حیث ناشایست است. این سرود که در قالب فنی و به همراه تصاویر متحرک و جلوه های بصری تهیه شد به فاجعه ناشی از جریان سیل پاییز سال 2018 در قطر اشاره دارد، سیل ناشی از باران های موسمی که خساراتی را به همراه داشت. هدف عربستان از پرداختن به این موضوع بهرهبرداری از این حادثه طبیعی در دنیای سیاست است.
واژههای به کارگرفته شده در این سرود، در مذمت قطری هاست. استفاده از این واژه ها در ادامه تلاش های ریاض برای تحقق منافع است، اما در این مسیر از شیوه ای نادرست و سوء استفاده از یک گروه سنی نامناسب استفاده شده است در شرایطی که اگر قرار بر ادامه خصومت است، انتظار می رود تداوم آن، دست کم با ابزار مناسب، به شیوه ای عادی و به دور از فریب باشد.
این سرود که از شبکه های تلویزیون رسمی عربستان نیز پخش شده است موجب افزایش انتقادات از ناظران این شبکه ها شد زیرا انتظار می رود کشوری چون عربستان در مسیر وحدت و همدلی گام بردارد اما این کشور نشان داد برای تحقق اهداف شوم خود حتی کودکان را به مخالفت با اصول مورد اعتقاد جامعه خویش تشویق می کند.
این سرود نه تنها سبب ناخرسندی مردم قطر بلکه سبب نارضایتی دیگر کشورهای عربی شده است ضمن اینکه اتباع عربستان نیز چنین اقدامی را بیهوده و تنها سبب افزایش شکاف میان دو کشور عربستان و قطر دانستند.
البته این نخستین باری نیست که عربستان از هنر برای رسیدن به اهداف زشت خود سوءاستفاده میکند. این کشور پیش از این نیز با هدف مقابله با رسانههای قطری از یکی از هنرمندان معروف خود بهره گرفت و در پی ترویج سرودههایی برآمد که خالی از واژههای رکیک و زشت نبودند.
انتهای پیام/