وی از جمله راهبردهای جدی را پرورش نیروی انسانافزار مورد نیاز بازار کار برشمرد و بیان کرد: صنایع بزرگ نظیر صنعت نفت علاوه بر نیاز به نیروی مهارت آموخته، در پی نیروهای ماهر همراه با دانش فنی و علمی هستند.
معاون توسعه، کارآفرینی و اشتغال وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به وجود چالش در زمینه ورود تکنولوژی در کوتاه مدت، ادامه داد: این خلأ را میتوان با تربیت و آموزش حرفهای نیروی کار جبران و برطرف کرد.
وی با اشاره به انعقاد تفاهمنامه همکاری سه جانبه استانداری خوزستان، وزارت رفاه، کار و تأمین اجتماعی و وزارت نفت با محوریت تربیت نیروی ماهر شرکت نفت غرب کارون، افزود: توسعه این تفاهمنامه به ۲۸ مخزن نفت دیگر از اهداف برنامهریزی در آینده این طرح است.
منصوری با اشاره به عدم اتصال به بازارهای کار به عنوان یک خلأ و چالش اظهار داشت: نفت از ظرفیتهای موجود در استان خوزستان است که با تربیت نیروی کار ماهر شرکتهای صنعت نفت اشتغالزایی ایجاد کرد.
وی با بیان اینکه توسعه قطعهسازان و نیروهای کار یکی از چالشهای پیشرو در عدم تامین نیازهای استاندارد شرکت نفت است، گفت: تمام انتقادات را نمیتوان به سمت شرکت نفت سوق داد.
وی بر وجود ظرفیتهای قابل توجه در استان خوزستات تأکید و گفت: شرایط فعلی اقتصاد کشور ممکن است به روزهای بارانی مشتبه باشد، اما بدون شک این روزها نیز میگذرند و برای دوران بهتر باید خود را آماده کنیم.
منصوری اظهار داشت: کشورهای در حال توسعه موفق، شرایط نامساعد اقتصادی نظیر ایران اسلامی را تجربه کردهاند، اما با انسجام و بهرهگیری از ظرفیتها توانستند از این شرایط عبور کنند.
معاون توسعه، کارآفرینی و اشتغال وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به پرداخت مرحله سوم تسهیلات اشتغال روستایی، بیان کرد: سازمان برنامه و بوجه این تسهیلات را ابلاغ کرده و بهزودی به حساب بانکها واریز میشود.
وی گفت : برنامه های دیگری نیز برای تثبیت اشتغال موجود در دستور کار است اما اجرایی شدن آن معطوف به اتمام مداخلات دستگاه های دیگر است زیرا این مداخلات سبب توقف فعالیت واحدهای کسب و کار می شود.
منبع تسنیم
انتهای پیام/ا