وی ادامه داد: این کتاب را با توجه به نکات جدید زندگی شیخ بهایی نگارش کردم و در واقع بازبینی کتاب قبلی من درباره او است.
پارسی نژاد با اشاره به اینکه در کتاب «ترا خانهای هست» سبک داستانی مدرن را تجربه کردم، بیان کرد: در ایران نگارش زندگینامه داستانی یک قالب ثابت و خاصی دارد اکثر افراد این نوع داستان را به سبک و سیاق قدیمی نگارش میکنند، اما در کتاب «ترا خانهای هست» سبک و سیاق جدیدی را به کار بردم که شاید یک نوآوری در ایران باشد و به شیوه مدرنیسم در نگارش داستان روی آوردم.
این نویسنده با اشاره به دلیل انتخاب مدرنیسم برای نگارش کتاب «ترا خانهای هست»، اظهار داشت: برای اینکه هم مخاطب را تحت تاثیر کتاب «ترا هست خانهای» قرار دهم و هم زواید داستانهای دیگر را از بین ببرم؛ در نگارش کتاب به شیوه مدرنیسم روی آوردم.
وی ادامه داد:انتخاب این مکتب ادبی برای نگارش داستانم باعث شد داستان بهتر شود مخاطب نسل امروز ما با نسل گذشته اش تفاوت زیادی دارد. اگر کتابی را به سبک قدیم بنویسیم مخاطب امروز را از دست میدهیم از این رو باید کتاب را با توجه به علایق و نیازهای مخاطب امروزمان به ویژه مخاطب جوان بنویسیم.
این نویسنده بیان کرد: مخاطب جوان امروز تحت تاثیر سبکهای جدید نویسندگی است و سبکهای قدیمی نویسندگی را نمیپسندد. مخاطب امروز باید با داستان همراه شود و فراز وفرودهای آن را به یاد داشته باشد.
پارسی نژاد گفت:همه چیز را نباید در اختیار نویسنده قرار بدهیم چرا که این کار باعث میشود هم به نوعی داستان برای مخاطب کشش داستانی داشته باشد هم در داستان سهیم باشد.
انتهای پیام/