نیرومند درباره فعالیتهای هنری خود به خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان،گفت: با روزنامه «زن روز»، «کیهان هوایی» و «کیهان» کارم را آغاز کردم. سال ۷۲ مدیرمسئول نشریه کیهان کاریکاتور شدم و ۱۰ سال هم در این نشریه کار کردم.
وی در پاسخ به اینکه دلیل تغییر رشته تحصیلی شما از نقاشی به طراحی صنعتی چه بود، گفت: در دوسال اول دانشجویی احساس کردم چیز خاصی درباره هنر نقاشی در دانشگاه دستگیر من نمیشود. همانطور که میدانید هنر ۳ بخش دارد؛ یک بخش فیزیولوژیکی است که به دیدن و نگاه کردن مرتبط است. بخش دوم روانشناسی و بخش سوم هم برپایه تجربیات است؛ بنابراین تحصیلات آکادمیک خیلی نقش مهمی در فراگیری هنر ندارد.
دبیر دورههای دوم و سوم جشنواره بین المللی کاریکاتور ضمن اشاره به فعالیت خود در نشریههای فرهنگی بیان کرد: تداوم فعالیتهای من در کیهان بود البته در حوزه کاریکاتور تنها به نمایشگاه و تدریس بسنده نکرده ام و مقاله و کتابهایی در حوزه ایده یابی در کاریکاتور تالیف و چاپ کردم.
وی در ادامه درباره آثاری که در فرهنگسرای گلستان به نمایش گذاشته است، اظهار کرد:در گالری گلستان ۵۰ اثر با موضوع عدالت اجتماعی، مباحث فرهنگی و سیاسی به نمایش درآمده است. اندازه بیشتر آثار ۱۰۰ در ۷۰ است و تصاویری از محمدسلمان و ترامپ به چشم می خورد.
نیرومند با بیان اینکه در کشور به رشتههایی مثل رشته کاریکاتور و در کل هنرهای تجسمی اصلا توجه نمیشود،گفت: اگر جشنواره و یا برنامهای برگزار شود؛ موضوع تجسمی داغ میشود اما امیدوارم روزی فرا برسد که مردم روزانه اخبار تجسمی را دنبال کنند.
گفتنی است نمایشگاه آثار محمدحسین نیرومند با عنوان «حق مسلم ماست» به مناسبت نهم دی افتتاح شده و تا روز سه شنبه ۱۱ دیماه از ساعت ۹ تا ۱۹ در نگارخانه فرهنگسرای گلستان دایر است.
انتهای پیام/