قدم اول: آرد را الک کرده و آن را با حرارت خیلی کم در تابه تفت دهید. این کار را تا زمانی که آرد تغییر رنگ بدهد و خامی اش از بین برود،ادامه بدهید.
نکته!
قدم دوم: وسط تابه را خالی کنید و مواد دیگر مانند روغن ها و هل را به آرد اضافه کنید و آن ها را زمان رسیدن به رنگ مطلوب تفت بدهید.
قدم سوم : در این مرحله از طرز تهیه حلوا بایستی شهد آن را آماده کنید.
حتما بخوانید: آموزش پخت حلوای سه رنگ
برای تهیه شهد حلوا مراحل زیر را به ترتیب انجام دهید.
قدم چهارم: شهد آماده شده را به آرد اضافه کرده و آن ها را به خوبی با هم مخلوط کنید تا شربت به طور کامل جذب آرد شود و قوام پیدا کند.
قدم پنجم: حلوا را درون یک ظرف مانند سینی یا بشقاب ریخته و آن را با استفاده از خلال بادام، پسته، گرد یا گل محمدی تزئین و آماده سرو کنید.
حلوای هویج یکی از لذیذترین و خوشمزه ترین حلواهایی است که به شما پیشنهاد می دهیم، حتما برای یک بار هم که شده آن را تهیه کنید.
حتما بخوانید: طرز تهیه دسر باقلوا
قدم اول: نیم کیلو هویج را پوست بگیرید و به قطعه های کوچک برش دهید.
قدم دوم: هویج های خرد شده را همراه با شیر درون یک قابلمه ریخته و 20 دقیقه زمان بدهید تا بپزند.
قدم سوم: هویج های پخته شده را پوره کنید.
قدم چهارم: آرد الک شده را بر روی حرارت ملایم تفت بدهید تا خامی اش از بین برود.
قدم پنجم: آرد تفت شده را دوباره الک کنید تا گوله نشود. سپس آن را مجدد با روغن در حرارت ملایم تفت بدهید.
نکته!
حتما بخوانید: دسری پاییزی و خوشمزه برای پرپشت شدن مو
قدم ششم: پوره هویج را روی حرارت قرار داده و شکر را به آن اضافه کنید و به خوبی هم بزنید تا شکر بر اثر حرارت ذوب شود.
قدم هفتم: پس از آب شدن کامل شکر، نوبت به افزودن گلاب و هل می شود. پس از اضافه کردن این دو مورد زیر حرارت را خاموش کنید.
قدم هشتم: پس از این که پوره هویج کمی خنک شد آن را داخل آرد تفت داده همراه با روغن داغ اضافه کنید.
قدم نهم: حلوا را در این مرحله به طور کامل و سریع هم بزنید تا به خوبی خودش را جمع کند.
قدم دهم: حلوای هویج شما آماده است و می توانید آن را تزئین و نوش جان کنید.
امید که با آشنایی از طرز تهیه حلوا تره و هویج آن را در خانه پخته و در کنار عزیزانتان نوش جان کنید.
انتهای پیام/
با کمال تشکر