به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛حلوا جزء آن دسته از خوراکیهای خوشمزه و شیرینی محسوب میشود که انواع مختلفی دارد و هر کدام از آنها دارای دستور پخت ویژهای است.
حلوا علاوه بر آنکه در مراسم عزاداری سرو میشود میتواند جایگزین مناسبی برای دسر باشد چرا که هم شیرین است و هم خواص ویژهای دارد.
یکی از حلواهایی که بعضا افراد طبخ میکنند حلوای سه رنگ است که باشگاه خبرنگاران جوان قصد دارد در این مطلب به نحوه پخت آن بپردازد، پس با ما همراه باشید.
آرد گندم نیم کیلوگرم
پودر شکر نیم کیلوگرم
روغن جامد ۳۲۵ گرم
آب یک لیوان
بیشتر یاد بگیرید: چگونه یک دسر سه رنگ درست کنیم؟
هل کوبیده نصف قاشق سوپخوری
زعفران حل در نصف لیوان آبجوش نصف قاشق چایخوری
کاکائو ۱،۵ قاشق سوپخوری
شکر ۱،۵ قاشق سوپخوری
خلال بادام جهت تزئین به مقدار کافی
خلال پسته جهت تزئین به مقدار کافی
نایلون تمیز یک قطعه
ابتدا شکر و کاکائو را در نیم لیوان آب جوش حل کنید و آرد را درحدی که کرم رنگ شود بدون روغن تفت دهید، ظرف را از روی حرارت برداشته و سپس آرد را الک کنید.
مجدداً ظرف آرد را روی حرارت بگذارید و روغن را بیفزائید و خوب مخلوط کنید.
بیشتر یاد بگیرید: طرز تهیه چند دسر خوشمزه ایرانی
شکر و یک لیوان آبجوش را مخلوط کنید و به حلوا بیفزائید، پس از مخلوط کردن از روی حرارت بردارید. حلوا را هم بزنید تا خودش را بگیرد.
سپس آنرا به سه قسمت مساوی تقسیم نموده و به طریق زیر عمل کنید.
یک قسمت را با زعفران آبکرده و قسمت دوم را با محلول شکر و کاکائو خوب مخلوط کنید و قسمت سوم را نیز به همان رنگ کرم روشن باقی بگذارید و با کمی پودر هل مخلوط کنید.
سطح یک سینی بزرگ و مسطح را کمی چرب کنید و حلوای ساده را در سینی بریزید و بصورت یکنواخت پهن کنید.
حلوای کاکائو را روی یک قطعه نایلون مانند قسمت اول پهن کنید و سپس با دقت این حلوا را روی حلوای ساده برگردانید.
حلوای زعفرانی را هم روی نیلون باز کنید و روی حلوای کاکائو قرار دهید.
سپس روی آنرا با خلال پسته و بادام تزئین کرده و بگذارید تا خنک شود.
پس از خنک شدن، حلوا را به شکل لوزی برش بزنید و سرو کنید.
انتهای پیام/