وی با اشاره به اینکه یک پزشک در این مورد انتخاب شده است عنوان کرد: این کمبودقطعا تا اسفندماه مرتفع شده و متخصص کلیه را جذب خواهیم نمود.
این مدرس دانشگاه با بیان اینکه در شرایط کنونی تنوع متخصصین خوبی در دیارسیدجمال وجود دارد ، گفت: هم اکنون اکثر تخصصهای مهم در اسدآباد وجود دارد.
یوسفی رئیس دانشکده علوم پزشکی همچنین بیان کرد:در یک ماه اخیر 7 متخصص جدید به سیستم درمانی شهر اضافه شده و در یک یا دو ماه آینده نیز دو متخصص جدید به متخصصین شهر افزوده خواهدشد.
رئیس دانشکده علوم پزشکی اسدآباد در بخش دیگری از سخنانش عنوان کرد: اسدآباد بعلت حادثه خیزبودن نیاز مبرمی به جراح مغزواعصاب دارد اما جذب این تخصص نیاز به بسترهای فراوانی دارد.
وی ادامه داد: برای جذب متخصص و جراح رئیس دانشکده علوم پزشکی اسدآباد نیازمند یک بخش آی.سی.یو مجهز هستیم که در این راستا مجوز افزایش 50 درصدی تختهای این بخش را اخذ نموده و در دست پیگیری داریم.
رئیس دانشکده علوم پزشکی اسدآباد در رابطه با راه اندازی ام.آر.آی در شهرستان اسد آباد گفت: موافقت اصولی ، اولین مرحله ی راه اندازی این مرکز است که اخ ذشده و دو مرحله جانمایی و اعتبار باقی مانده که قاعدتا مکان آن در بیمارستان خواهد بود و بحث اعتبار آن نیز از طریق کمکهای وزارت بهداشت،جذب کمکهای خیرین،اعتبارات دانشکده و فروش برخی اقلام غیرضروری فراهم خواهدشد.
یوسفی گفت: مطمئنا راه اندازی ام.آر.آی حتی باتوجه به نوسانات ارزی به نفع اسدآباد است چرا که موقعیت شهرستان اسدآباد و نبود این دستگاه در شهرهای اطراف توجیهات مناسبی برای راه اندازی ام.آر.آی در اسدآباد است.
رئیس دانشکده علوم پزشکی اسدآباد در پایان گفت: مشکلات بوجود آمده درباره خوابگاه دانشجویان در ابتدای سال تحصیلی مربوط به پیمانکار قبلی بود اما باتلاشهای انجام شده توانستیم دو نقطه ی مناسب جهت اسکان 170 دانشجوی دختروپسر فراهم نماییم که از همه ی امکانات مناسب برخوردارباشد.
انتهای پیام/گ