او ادامه داد: سیستم ویدیو چک قرار است از مرحله یک چهارم نهایی در جام ملتهای آسیا استفاده شود و تا آن مرحله قرار است از 2 داور پشت دروازه ها استفاده شود و بعد از آن از سیستم VAR استفاده می شود.
ابوالفضلی درباره اینکه قرار است ویدیو چک در ایران هم استفاده شود، بیان کرد: من به شخصه سیستم VAR که در بازی های فیفا استفاده می شود را ندیده ام اما در کلاس های آموزشی که 20 روز پیش سیستم ویدیویی را نشان دادند مشاهده کردم که با سیستمی که قرار است در ایران استفاده شود از لحاظ کیفیت فنی اختلاف فاحش دارد. به هر حال خیلی کار دارد که دوربین های به کار برده در ایران همانند دوربین های استفاده شده در فیفا حرفه ای باشد و حداقل باید 32 دوربین باشد و 8 دوربین مجزا از دوربین های فیلمبرداری که صدا و سیما استفاده می کند باید به کار برده شود.
دوربین هایی که ما در ایران دیدیم فاقد این تکنولوژی هستند و قوی نیستند و استفاده از این سیستم ویدویی آموزش می خواهد. این طور نیست که 8 دوربین را دور تا دور زمین بگذاریم و آموزش استفاده از این سیستم راحت نیست و 4 داور هم پشت سیستم هستند و اجازه فیلمبرداری به ما نمی دادند و فقط می گفتند ببینید.
بازی تیم های فوتبال ایران و اسپانیا را نشان دادند که چطور گل آفساید در این بازی زده شد و بعد همان صحنه را در اتاق VAR نشان دادند و به داور بازی می گفتند تصمیم درست است یا نه! 2 بازی که به ما نشان دادند مربوط به پرتغال بود و خطای رونالدو شدت نداشت.
او در پایان درباره اینکه استفاده از سیستم ویدیو چک منجر به کاهش اشتباهات داوری می شود، خاطر نشان کرد: صددرصد بخشی از صحنه ها که شبهه دارد برای داوران مشخص می شود و ما عذاب وجدان نمی گیریم.
بیشتر بخوانید:
علیرضا فغانی متهم شد/ شکایت سپاهان از آرای انضباطی دیدار با پرسپولیس
سپاهانیها آب پاکی را روی دست سرخپوشان پایتخت ریختند
برگزاری اردوی ۳ تیم لیگ برتری فوتبال در کیش
تابش: الحاجیگرو در لیست سپاهان نیست/ قضاوت داوران در نیم فصل اول مطلوب نبود
انتهای پیام/