سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای سیستان و بلوچستان:

۲۹ مجتمع رفاهی در جاده‌های سیستان و بلوچستان به مسافران خدمت ارائه می‌کنند

مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای سیستان و بلوچستان گفت: ۲۹ مجتمع خدماتی رفاهی، بین راهی در استان با سرمایه گذاری بخش خصوصی احداث شده و در حال ارائه خدمات به مسافران است.

علی خانقائی مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای سیستان و بلوچستان در گفتگو با گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان،گفت: با توجه به وسعت و فاصله زیاد بین مراکز جمعیتی این استان تاکنون ۸۹ موافقت اصولی برای راه اندازی مجتمع‌های بین راهی صادر شده است که از این تعداد ۲۹ مجتمع فعال، ۲۲ مجتمع در دست ساخت و بقیه در حال سیرمراحل تحویل زمین هستند.

وی رتبه سیستان و بلوچستان از نظر تعداد مجتمع‌های بین راهی را در کشور ۱۹ عنوان کرد و گفت: این استان از نظر شاخص تعداد مجتمع به ازای هر هزار کیلومتر راه برون شهری در رتبه ۲۸ کشوری قرار دارد.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای سیستان و بلوچستان گفت: استان از نظر طول راه شریانی در کشور دومین استان محسوب می‌شود، اما از نظر شاخص تعداد مجتمع به ازای هر هزار کیلومتر راه برون شهری در وضعیت قابل قبولی قرار ندارد.

وی با اشاره به آمار بالای تصادفات جاده‌ای در مسیر‌های ارتباطی سیستان و بلوچستان گفت: وجود مجتمع‌های چند منظوره خدمات رفاهی در جاده‌های استان می‌تواند نقش بسزایی در رفع خستگی و کاهش خطای انسانی به عنوان عامل اصلی حوادث جاده‌ای داشته باشد از این رو در محور‌های یکنواخت و بیابانی نظیر جاده‌های سیستان و بلوچستان، تاثیر وجود این مجتمع‌ها بیشتر نمایان خواهد بود.

خانقائی عمده‌ترین مشکلات سیستان و بلوچستان در زمینه راه اندازی مجتمع‌های بین شهری را فاصله زیاد مراکز جمعیتی از یکدیگر و صادر نشدن مجوز جایگاه سوخت برای این مجتمع‌ها از سوی شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی عنوان کرد و افزود: وجود این مشکلات به ویژه صادر نشدن مجوز جایگاه سوخت سبب دلسردی سرمایه گذاران بخش خصوصی شده به طوری که هم اینک در راه اندازی ۱۶ مجتمع بین راهی استان با پیشرفت فیزیکی بیش از ۸۰ درصد، خلل جدی وارد شده است.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای سیستان و بلوچستان افزود: این مشکل در کل کشور مطرح است به طوری که مجتمع‌هایی که جایگاه سوخت ندارند عملا با استقبال روبه رو نمی‌شوند مگر اینکه در کنار مراکز گردشگری ویژه باشند.

خانقائی اضافه کرد: در سیستان و بلوچستان مناطق خاص گردشگری وجود دارد، اما متأسفانه میزان اقبال به آن‌ها از سوی گردشگران، به آن میزانی نیست که توجیه اقتصادی برای سرمایه گذاری حداقل ۳۰ میلیارد ریالی برای راه اندازی یک مجتمع خدماتی رفاهی داشته باشد.

وی بر حمایت مسئولان سیستان و بلوچستان از سرمایه گذاران مجتمع‌های خدماتی رفاهی بین راهی تاکید کرد و افزود: ضروری است با توجه به نیاز استان رفع مشکلات سرمایه گذاران این حوزه مورد توجه ویژه قرار گیرد.

 

انتهای پیام/پ

حمایت مسئولان  از سرمایه گذاران مجتمع‌های خدماتی رفاهی بین راهی

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.