به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان، خدیجه جعفر زاده کارآفرین نمونه بسیج چابهار اظهار کرد: در حال حاضر ۸۰ بانوی سوزن دوز و سکه دوز در نگور چابهار، ۶۵ بانو در کمب چابهار و ۷۵ بانوی تولید کننده صنایع دستی بلوچی در خود شهرستان چابهار مشغول به اشتغال است.
وی با اشاره به جذب نیروهای بیشتر در این خصوص افزود: بانوان علاقمند کم درآمد میتوانند به صورت رایگان در این کارگاهها شرکت و محصولات تولیدی صنایع دستی را برای امرار و معاش خانواده با واسطه به فروش برسانند.
کارآفرین نمونه بسیجی ادامه داد: این کارگاهها در راستای از بین بردن فقر و به نوعی خودکفایی در مناطق حاشیه نشین و روستاها ایجاد شده و توانسته رضایت اعضا را جلب کند.
وی ایجاد چنین فضاهایی را با توجه به فرهنگ خاص منطقه مهم عنوان و تاکید کرد: اگر چنین کارگاههایی افزایش یابد میتواند چابهار را به مبدا تولیدات صنایع دستی بلوچی تبدیل کند به طوری که علاوه بر رونق معیشت خانوادهها از طرفی باعث جذب گردشگران خواهد شد.
جعفرزاده در پایان افزود: این کاری که سپاه آغاز کرده است با هدایت سایر نهادها بدین سمت میتواند جنبشی قدرتمند در صنعت اشتغال بومی و بوم پروری داشته باشد از یک سو تبلیغی برای فرهنگ بلوچ خواهد بود و از سوی دیگر اشتغال پایدار ایجاد خواهد کرد.
انتهای پیام/پ