سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

برگزاری کارگروه رفع موانع و رونق تولید در رضوانشهر

مجوز احداث ۴۳ واحد صنعتی جدید در شهرستان رضوانشهر صادر شده است.

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از رشت، رئیس صنعت، معدن و تجارت فرهاد دلق پوش در کارگروه رفع موانع و رونق تولید امروز پنج شنبه در محل شهرستان رضوانشهر با حضور اعضای اصلی کارگروه در محل فرمانداری این شهرستان برگزار شد، گفت: سهم شهرستان از منابع تسهیلات اختصاصی رونق تولید جهت تأمین نقدینگی واحدهای تولیدی و خدماتی ۲۱ میلیارد تومان می باشد.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان گیلان تعداد جوازهای تاسیس صادره برای احداث واحدهای صنعتی جدید در شهرستان رضوانشهر را ۲۵ فقره اعلام و تصریح کرد: مراحل پیشرفت فیزیکی این واحدها بر اساس بازدیدهای دوره ای از ۱۰ تا ۹۰ درصد می‌باشد که پیش‌بینی می‌شود با سرمایه گذاری ۴۳ میلیارد و تکمیل و راه‌اندازی این طرح های صنعتی، فرصت اشتغال مستقیم ۵۹۴ نفر در این شهرستان فراهم گردد.

وی تعداد واحدهای دارای پروانه بهره‌برداری صنعتی شهرستان رضوانشهر را ۴۳ واحد برشمرد و افزود: این واحدهای صنعتی با سرمایه‌گذاری بالغ بر ۱۱۰ میلیارد تومان باعث اشتغال ۲۳۶۴ نفر شده اند.

دبیر کارگروه رفع موانع و رونق تولید استان گیلان اظهار امیدواری کرد؛ سرمایه‌گذاری و فعالیت واحدهای صنعتی و تولیدی این شهرستان ضمن تداوم با شتاب انجام شود و افزود: تدبیر و صیانت از واحدهای موجود و حمایت از سرمایه گذاری جدید، فلسفه اصلی تشکیل این کارگروه است.

دکتر دلق پوش تأکید کرد: صیانت از یک شغل و حمایت از سرمایه‌گذاری در شرایط دشوار کنونی یک تکلیف میهنی و اجتماعی است.
این مسئول از میزان پرداخت تسهیلات اختصاصی رونق تولید با توجه به تعداد معرفی شدگان بانک ها بر اساس مصوبات این کارگروه اظهار نارضایتی کرد و اظهار داشت: فرمت های اقدامات بایستی توسط بانک‌ها در سامانه بهین یاب کامل شود و قرارداد خرید زمین شرکت شهرکهای صنعتی را به عنوان وثیقه ملکی بر اساس مصوبه قانونی این کارگروه برای پرداخت تسهیلات پذیرش نمایند و در پرداختها با سرعت عمل بیشتری اقدام کنند و از فرصت‌سوزی پرهیز نمایند.

گفتنی است در این کارگروه مشکلات و درخواستهای ۱۰ واحد و طرح تولیدی و خدماتی با حضور مدیران آن واحدها بررسی و تعیین تکلیف شد.

منابع اختصاصی برای تامین نقدینگی و سرمایه در گردش واحدهای صنعتی و تولیدی و خدماتی در استان گیلان در مجموع ۱۱۰۰ میلیارد تومان است و تعداد کل واحدهای صنعتی موجود در استان به بیش از ۳۱۰۰ واحد می‌رسد.

انتهای پیام/آ

تشکیل کارگروه رفع موانع و رونق تولید

برچسب ها: کارگروه ، صنعت و معدن
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.