از بدو تولد لامبورگینی تا بعد از ادغام شدن با آئودی، این اسپرتساز ایتالیایی به استفاده از موتورهای نیرومند ۱۲ و (در مدلهایی ۱۰) سیلندر مشهور است. لامبورگینی از جمله شرکتهایی است که همواره بر خط قرمزهای خود پافشاری نموده تا در حد توان بتواند رویه شرکت را حفظ کند؛ خط قرمزی که به ساخت سوپراسپرت دو نفره با موتور تنفسطبیعی محدود میشود. با این اوصاف فشار سرمایهگذار اصلی یعنی آئودی، گاهی فراتر از پافشاری لامبورگینی بود و در طول دوران همکاری این دو شرکت، لامبورگینی به ناچار راضی به تولید اولین شاسیبلند تولید انبوه خود یعنی "اوروس" مشد. این درحالی است که "استفان وینلکلمن" مدیر وقت لامبورگینی، چند سال قبل در مصاحبهای گفته بود هیچوقت به ساخت خودروی چهارنفره تن نخواهیم داد.
حال در اواخر دهه دوم از قرن حاضر، زمانی که بسیاری از سوپراسپرتها از سیستم توربوشارژ، پیشرانه هیبریدی و یا تمام الکتریکی بهره میبرند لامبورگینی همچنان دو پیشرانه ۱۲ و ۱۰ سیلندر تنفسطبیعی خود را در محصولاتش استفاده میکند.
حال منبعی آگاه اعلام کرده که احتمال استفاده از یک موتور برقی کمکی در گرانقیمتترین خودروی تولید انبوه لامبورگینی یعنی اونتادور وجود دارد. با این وجود در صورت صحت این اخبار، لامبورگینی اونتادور با بهرهگیری از همان پیشرانه ۱۲ سیلندر V شکل تنفسطبیعی در عقب خودرو و یک یا چند موتور برقی در جلو به توانی بیش از ۹۰۰ اسببخار و مصرف سوختی کمتر از ۱۰ لیتر در ۱۰۰ کیلومتر دست مییابد.
از سوی دیگر استفاده از موتور الکتریکی به همراه باتری در خودرو موجب افزایش بسیار زیاد وزن میشود. احتمال میرود در صورت استفاده از موتور برقی در جلو، تمام نیروی این موتورها به چرخهای جلو منتقل شود و نیازی به انتقال نیروی موتور از عقب به جلو نیست. با این تفاسیر با حذف اتصال دیفرانسیل به چرخهای جلو، ممکن است این اضافهوزن جبران شود. حال باید منتظر ماند و دید فشارهای بینالمللی و زیستمحیطی، لامبورگینی را مجبور به سازگاری میکند یا خیر.
بیشتر بخوانید: هدف لامبورگینی از تولید اتومبیلهای شاسیبلند چیست؟ +تصاویر
انتهای پیام/