به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان، محمد امیر براهویی به دلیل وجود شغلهای کاذب و اقتصاد معیشتی ضعیف ناپایدار در سطح استان زاهدان به دومین شهر به لحاظ حاشیه نشینی در جنوب شرق کشور تبدیل شده و همچنان با رشد بی رویه پدیده حاشیه نشینی روبرو است.
معاونت خدمات شهری زاهدان با بیان اینکه این کلانشهر از نظر رشد جمعیتی بعد از شهرکرج پر جمعیتترین شهر کشور محسوب میشود اضافه کرد: این امور باعث کاهش درآمدهای شهرداری زاهدان، پایین آمدن کیفیت خدمات دهی و تحمیل هزینههای سنگین شده است.
وی با اشاره به هزینههای بالای رفت و روب شهری زاهدان با توجه به آمار بالای تولید زباله در این شهرگفت: سالیانه حدود ۳۰۰ میلیارد ریال برای رفت و روب معابر و جمع آوری زبالهها از سطح شهر زاهدان هزینه میشود.
وی یکی از اهداف معاونت خدمات شهری را مکانیزه کردن سیستم جمع آوری پسماند طی سال جاری عنوان کرد و افزود: شهرداری زاهدان موفق شده برای کاهش معضلات جمع آوری، حمل و رفت و روب پسماند ۹ خودروی مکانیزه جمع آوری و چهار دستگاه خودروی رفت و روب به ناوگان جمع آوری پسماندها اضافه کند.
وی از خریداری ۲۰۰۰ مخزن زباله برای زاهدان خبر داد و عنوان کرد: این مخازن طی ماه جاری در سطح شهر جانمایی میشود که بدنبال آن شاهد کاهش پراکنش زباله در سطح شهر خواهیم بود.
براهویی با اشاره به اینکه تمامی ماشینهای جمع آوری زباله در سطح شهر زاهدان به سیستم جی پی اس (GPS) مجهز شده اند گفت: به زودی سیستم مانیتورینگ این ماشینها نیز فعال میشود که با این اقدام تمامی مراحل جمع آوری زباله به صورت مستقیم مورد بررسی قرار گیرد.
وی با بیان اینکه باید سازماندهی مناسبی برای انتقال پسماندها به خارج از محل سکونت شهروندان وجود داشته باشد گفت: در حال حاضر ۹۹ خودروی جمع آوری در حوزه خدمات شهری و ۹۰۰ نیروی انسانی در این زمینه فعالیت دارند، اما مشکلات جمع آوری زباله در حاشیه شهر همچنان مطرح است.
معاون خدمات شهری زاهدان افزود: برای جلوگیری در انباشت زباله بهتر است شهروندان زبالههای خانگی خود را در ساعتهای مشخص شده در طول "شب" بیرون بگذارند تا در ساعت ۲ بامداد تا ۶ صبح این زبالهها توسط نیروهای شهرداری جمع آوری شود.
انتهای پیام/پ