وی با اشاره به امکانات درمانی در کنگان، ادامه داد: بیمارستان امام خمینی (ره) کنگان به عنوان بیمارستان مرجع در جنوب استان تعیین شده و حضور متخصصان کارآزموده، آن مکان را به قطب درمانی تبدیل کرده و موجب پیشگیری از مراجعه به استانهای همسایه شده است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر بیان کرد: مستقر شدن MRI در جنوب استان موجب شده بتوانیم متخصص مغز و اعصاب را در آن بیمارستان مستقر کنیم.
کشمیری عدالت در دسترسی به خدمات درمانی را مهم دانست و گفت: هم استانیها نباید به علت دور بودن از خدمات بهداشتی و درمانی آسیب ببینند.
رئیس بسیج جامعه پزشکی استان بوشهر نیز گفت: با توجه به نیاز مردم جنوب استان به خدمات بهداشتی و درمانی، بیمارستان صحرایی در چاه مبارک شهرستان عسلویه راهاندازی میشود.
دکتر مرادعلی فولادوند بیان کرد: این بیمارستان صحرایی قرار است ۲۴ تا ۲۸ دی فعالیت کند و مهمترین علت برای انتخاب مکان برپایی بیمارستان صحرایی، دورافتاده بودن منطقه نسبت به مرکز شهرستان و استان است.
وی ادامه داد: در این بیمارستان متخصصان رشتههای مختلف، پزشک عمومی، پرستار، روانشناس و کارشناس تغذیه به مراجعه کنندگان خدمات ارائه میدهند.
رئیس بسیج جامعه پزشکی استان بوشهر تصریح کرد: مهمترین نیاز ما برای برپایی بیمارستان در جنوب استان، نیروی انسانی است که باید بیشترین متخصصان و امکانات را از بیمارستانهای جنوب استان تأمین و تنها در روزهای تعطیل از پزشکان مرکز استان استفاده کنیم.
دکتر فولادوند گفت: همکاران شبکههای بهداشت و درمان و بیمارستانها هر جا احساس نیاز به آموزش و درمان باشد آستینهای همت را بالا میزنند و پیشقدم میشوند.
وی بابیان اینکه هدف همه ما خدمترسانی به مردم است افزود: دانشگاه علوم پزشکی بوشهر به همراه بسیج جامعه پزشکی در چارچوبهای مشخصی کار میکنند، ولی میتوانند با دیگر نهادها برای خدمت به هم استانیها در یک مسیر گام بردارند.
انتهای پیام/ک