وی با اشاره به اینکه سال گذشته ۹۰ هکتار گل محمدی در استان همدان کشت شده بود ادامه داد: بیشترین سطح کشت این محصول در شهرستان ملایر با ۸۰ هکتار سطح زیرکشت است.
این مسئول با بیان اینکه سال گذشته ۱۰۹ تن گل محمدی در استان همدان تولید شد ادامه داد: میزان تولید این محصول در استان به ۲۱۲ تن رسیده است.
شهبازی با اشاره به فرآوری سنتی گل محمدی در استان همدان خاطرنشان کرد: محصولات فرآوری شده گل محمدی شامل گلاب و گل خشک است و به علت اینکه فرآوری آن سنتی است، تولید اسانس از این محصول وجود ندارد.
انتهای پیام/ج