کارشناس نظارت بر فرآوردههای طبیعی، سنتی و مکمل معاونت غذا و داروی همدان گفت: مقدار آنتی اکسیدان موجود در آب انار حتی ۳ برابر چای سبز است، در واقع آب انار یکی از منابع غنی پلی فنولهاست که گروهی از آنتی اکسیدانهای قوی هستند.
وی آب انار را موثر در پیشگیری از بیماریهای قلبی، سکته و حمله قلبی برشمرد و اظهار کرد: برای مصارف دارویی از گل، برگ، پوست درخت، پوست، ریشه و دانه انار استفاده میشود.
مهری برخی از خواص پر اهمیت گیاه دارویی انار را به شرح زیر بیان کرد:
انار با دانه ملین مزاج است.
آب انار شیرین برای بیماری های مجاری ادرار مفید است.
آب انار خنک کننده مزاج است.
رنگ صورت را شاداب می کند.
آب انار مقوی قلب و معده است.
جوشانده پوست درخت انار نیز اثر ضد کرم دارد.
برای برطرف کردن گلو درد و زخم گلو از جوشانده پوست انار و یا جوشانده برگ های انار استفاده کنند.
برای برطرف کردن سوختگی پوست ، گلهای انار را له کرده و با روغن کنجد مخلوط کنید و این پماد را روی قسمت سوختگی بمالید.
دم کرده گل انار اسهال مزمن را برطرف میکند .
دم کرده گلهای انار را بهصورت غرغره برای از بین بردن زخمهای دهان بکار ببرید.
برای برطرف کردن دندان درد، دم کرده ریشه درخت انار را در دهان مزه مزه کنید.
انتهای پیام/