وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با بیان اینکه خوشههای علمی متفاوتی در دانشگاهها شکل گرفتهاند اظهار کرد: در بخشهای مختلف تخصصی و علمی خوشههایی ایجاد شدهاند که دانشگاههای بزرگ کشور در آن مباحث مختلف را تجزیه و تحلیل میکنند و به وزرا منتقل میکنند؛ تمام این خوشهها در بخشهای مختلف پژوهشی مانند اقتصاد و پژوهش هستند.
غلامی درباره خوشههای مورد بررسی در جلسه روز گذشته بیان کرد: روز گذشته سه بخش از این موضوعات علمی مورد بررسی قرار گرفتهاند که یک بخش آن در ارتباط با صنعت و دانشگاه بود در واقع پروژههای تحقیقاتی بزرگ در دانشگاه مورد بررسی قرار میگیرند و به صنعت وارد میشوند.
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری درباره بودجه پروژههای مختلف گفت: اعداد و رقم بودجهها مورد بررسی قرار گرفتهاند برای مثال در بحث تالاب انزلی و برای پاکسازی بدون تخریب آن رقمی حدود هزار میلیارد تومان در نظر گرفته شده است.
غلامی با اشاره به بودجه کل پژوهشی وزارت علوم اظهار کرد: البته بودجه پژوهشی ما زیاد نیست و ضعیف است اما این آمادگی را داریم که تمام کارهای تحقیقاتی را با سازمانهای متولی پیش ببریم.
وی درباره بودجه سال آینده وزارت علوم گفت: بودجه کل وزارت علوم همانند سال گذشته ضعیف است و کفایت نمی کند اما با وجود مشکلاتی که در بحث بودجهای کشور وجود دارد هیچ اعتراضی نمیکنیم.
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با اشاره به ارتباط و صنعت گفت: محدودیتهایی در این بخش وجود دارد و آن هم به دلیل رویکردهای سنتی برخی از اساتید است، آنها تنها به موضوع آموزشی توجه میکنند و به سراغ صنعت نمیروند.
غلامی درباره مؤسسات اعزام دانشجو به خارج گفت: ما هیچ نیازی نداریم که دانشجوهایمان به کشورهایی که سطح علمی آنها از ما پایینتر است بروند، البته اگر آنها به این مؤسسات بروند به خودشان مربوط است اما وزارت علوم دانشجویانی را که در مراکز مورد تأیید تحصیل کنند، میپذیرد.
انتهای پیام /