سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های خوزستان؛

لزوم ارائه منشور نظام کارآمد دینی توسط حوزه و دانشگاه

رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های خوزستان بر ارائه منشور نظام کارآمد دینی توسط حوزه و دانشگاه تاکید کرد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، حجت‌ الاسلام و المسلمین سید محسن شفیعی، رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های خوزستان در مراسم وفات حضرت معصومه(س) و روز وحدت حوزه و دانشگاه بر تقارن وفات حضرت معصومه(س) با سالروز آیت‌الله دکتر مفتح تقارن اشاره کرد و گفت: 27 آذر به عنوان روز وحدت و دانشگاه نامگذاری شده است.

وی تصریح کرد: گذشت ایام و عبور از حوادث تاریخی، ضرورت بازخوانی و بازگویی را دو چندان می‌کند و تعبیر رهبر معظم انقلاب مبنی بر اینکه جای شهید و جلاد عوض نشود ناشی از یک دغدغه است.

حجت‌ الاسلام و المسلمین شفیعی اظهار داشت: گاهی تحریف و وارونگی یا بیان بخشی از حقیقت و کتمان بخش دیگری انجام می‌شود و تاریخ انقلاب اسلامی را باید کسانی از جنس تولید کنندگان و آفرینندگان آن تدوین کنند.

رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های خوزستان در ادامه افزود: تعبیر وحدت حوزه و دانشگاه فارغ از مسیر طی شده و آسیب شناسی، این تعبیر در روزگاری قابل تصور نبود، در میان کلمات امام راحل در صحیفه می‌توان به تصویری از شرایط آن زمان در این باره را بدست آورد. برای قرب و نزدیک شدن حوزه و دانشگاه امام راحل حدود 2 دهه رنج و زحمت کشیدند و تلاش نفس‌گیری انجام دادند تا دیدگاه‌های متفاوت به اختلاف تبدیل نشود البته خیلی‌ها در این زمینه بازی خوردند.

وی بیان کرد: آیت‌الله شهید بهشتی، آیت‌الله مفتح، آیت‌الله باهنر و رهبر معظم انقلاب، جنس دردی که امام راحل منادی آن بود را شناختند و آن را منتقل کردند. چهره‌های دانشگاهی نیز درد این مساله را داشتند.

حجت‌ الاسلام و المسلمین سید محسن شفیعی اذعان داشت: منادیان وحدت در تلاش برای ارائه تصویر صحیح از حوزه و دانشگاه بودند. با موج انقلاب اسلامی، جدایی‌ها به همبستگی و وحدت تبدیل شد و حوزه و دانشگاه را به هم نزدیک کرد. آیت‌الله مفتح در محضر علمای بزرگ شاگردی کرد. ایشان در جایگاه یک دانشجو وارد دانشگاه شد و در شرایطی که مجتهد بود در کلاس دانشجویی حضور داشت.

وی اظهار کرد: نزدیک‌ترین گفتمان درباره وحدت حوزه و دانشگاه مربوط به آیت‌الله مفتح است و اولین جلسه درباره این مسئله را ایشان تشکیل داد. شهادت آیت‌الله مفتح در دانشگاه تهران امضای صداقت و درستی ایشان بود. ارتباط حوزه و دانشگاه مسئله پذیرفته شده و اکنون مطالبه در میزان این ارتباط است.

حجت الاسلام و المسلمین شفیعی بیان داشت: از دوران تاریک، کدورت و نگرانی حوزه و دانشگاه عبور کردیم اما از افق مطلوب فاصله داریم ولی باید این میزان را نگه داشت. مسئله امروز این است که در حرکت مشترک منشور یک نظام کارآمد دینی را ارائه دهند.

وی با اشاره به اینکه پژوهشگاه‌های مشترک بین علمای حوزه و اساتید دانشگاه‌ وجود دارد، گفت: این پیوندها علاوه بر سطح عاطفی در سطوح گسترده‌تری باید انجام شود تا دغدغه امام راحل را بتوان تبیین کرد و به میدان آورد. طلبه و دانشجو باید عالم و دانشمند باشند و در این زمینه باید زحمت و تلاش کرد.

انتهای پیام/ گ

حوزه و دانشگاه با هم هماهنگ باشند

برچسب ها: دانشگاه ، حوزه علمیه
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.