وی با اشاره به اینکه بدنه فکری بانک ها دچار دگرگونی شده است، افزود: مخاطراتی که درباره نظام بانکی از آن صحبت می شود به مدد علم و فناوری و نیروهای خوبی که در نظام بانکی وجود دارند، قابل رفع است و بسیاری از فعالیت های نظام بانکی به حوزه بانکداری الکترونیک سپرده شده است.
دیواندری ادامه داد: هم اکنون فرصتی به وجود آمده که از فکر نیروهای نظام بانکی برای برون رفت از چالش های موجود با راه حل های علمی کمک بگیریم؛ البته رئیس کل بانک مرکزی نیز قرار بود در برنامه امروز حضور یابد ولی در جلسه ای در هیات دولت حضور یافت.
وی در پایان تصریح کرد: ورود به طرح های ملی و ایفای نقش در حل مشکلات بانکی، افزایش ارتباط با بانک های تجاری و تخصصی، افزایش ارتباط با قشر جوان و نخبه نظام بانکی، ساماندهی پژوهش های اقتصادی و بانکی و فراهم آوردن بستر مناسب رشد و توسعه صنعت بانکی و نقش آفرینی به عنوان حلقه اتصال خبرگان علمی و دانشگاهی با بدنه اجرایی و سیاستگذاران حوزه بانکی و انتقال دانش و تجربیات بین المللی از دیگر رسالت های پژوهشکده پولی و بانکی است.
این گزارش می افزاید: هشتمین مراسم بزرگداشت هفته پژوهش و فناوری در حوزه پول و بانک روز دوشنبه ۲۶ آذر ۱۳۹۷ در سالن اجتماعات بانک مرکزی برگزار و از آثار منتخب حوزه پول و بانک و پژوهشگران برتر نظام بانکی تقدیر خواهد شد.
در این مراسم یک کتاب برتر و یک مقاله در حوزه پول و بانک معرفی و از مولفان آن تقدیر خواهد شد. همچنین ۳ پژوهشگر منتخب نظام بانکی، ۴ پژوهشگر منتخب بانک مرکزی، پژوهشگر منتخب پژوهشکده پولی و بانکی و ۱۱ پژوهشگر منتخب بانکها معرفی و از آنها تقدیر میشود.
این مراسم با حضور مقامات ارشد بانک مرکزی و رئیس پژوهشکده پولی و بانکی و جمعی از مدیران بانکی برگزار میشود.
انتهای پیام/