سالار آملی با اشاره به برنامههای مرکز همکاریهای علمی بین المللی این وزارت برای توسعه همکاری با کشورهای منطقه اظهار کرد: از آنجا که با کشور عراق و اقلیم کردستان این کشور، روابط فرهنگی، تاریخی دیرینهای داریم، برگزاری نمایشگاه علمی دانشگاهی برای دهه پایانی آذر ماه در اربیل اقلیم کردستان برنامه ریزی شد و در نهایت، حدود ۳۰ دانشگاه، مرکز پژوهشی و پارک علم و فناوری، آمادگی خود را ارایه دستاوردها در این نمایشگاه اعلام کردند.
هدف از برگزاری نمایشگاه علمی دانشگاهی در اقلیم کردستان عراق
قائم مقام وزیر علوم در اموربین الملل افزود: این هیئت که بزرگترین هیئت اعزامی به کشور عراق و حتی منطقه و فرامنطقه در طول سالهای اخیر است، با هدف جذب دانشجویان شهریه پرداز اقلیم کردستان عراق، ارایه ظرفیتهای دانشگاهها و مراکز پژوهشی داخل کشور، ایجاد شعب دانشگاهی، راه اندازی دورههای مشترک، توسعه مراودات دانشگاهی و مذاکرات دو و چند جانبه اعزام میشوند.
رئیس مرکز همکاریهای علمی بین المللی وزارت علوم در خصوص نقش برگزاری این نمایشگاه در توسعه روابط علمی و پژوهشی دو کشور گفت: این نمایشگاه منجر به شناخت بهتر دو طرف از امکانات دانشگاهی، آموزشی و پژوهشی یکدیگر شده و از این رو در آینده همکاریها در این زمینه بسیار موثر خواهد بود.
سالار آملی در ادامه گفت: همزمان با برگزاری هفته پژوهش و فناوری، شاهد برگزاری یک نشست مشورتی به میزبانی دانشگاه کاشان هستیم که در این نشست علاوه بر حدود ۱۰۰ نفر از معاونان و مدیران بین الملل دانشگاهها و مراکز پژوهشی، سفرا و رایزنان تعدادی از کشورهای اروپایی و آسیایی مستقر در ایران از جمله سوئیس، فرانسه، مجارستان، اندونزی و.. نیز در این نشست حضور خواهند داشت.
وی افزود: این نشست که در آخرین روز هفته ملی پژوهش و فناوری برگزار میشود با شعار "پژوهش و فناوری و تعاملات بین المللی" به بررسی جایگاه ایران در پژوهشهای مشترک بین المللی و نحوه مدیریت تعاملات در این حوزه میپردازد.
سالارآملی در پایان گفت: در این نشست تلاش میکنیم از دیدگاههای دانشگاههای فعال در حوزه پژوهشهای مشترک، روایت مستقیمی از بسترهای همکاری با کشورهای سوئیس، فرانسه، اندونزی، مجارستان، استرالیا و... داشته باشیم.
انتهای پیام/