به گزارش حوزه رادیو تلویزیون گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان، دکتر علی عسکری رئیس رسانه ملی در نشست عوامل ساخت سریال فاخر حضرت موسی (ع) برای رفع موانع ورود این سریال به مرحله پیش تولید تاکید کرد و گفت: هزینه مورد نیاز این بخش پرداخت و این سریال به یمن میلاد خجسته امام حسن عسکری (ع) وارد مرحله پیش تولید شود.
وی با تاکید بر توجه به کیفیت تولید سریالهای عظیمی چون حضرت موسی (ع) که مخاطبی جهانی دارد، گفت: با توجه به موضوع این سریال که داستان زندگی یکی از پیامبران الهی است و در دنیا پیروان زیادی دارد باید با بهترین کیفیت و در بالاترین تراز سریالسازی در دنیا ساخته شود.
جدیدترین جزئیات از ساخت دومین سریال عظیم تلویزیون/ چه کسی نقش حضرت موسی (ع) را بازی میکند؟ + فیلم
وی با اشاره به جذابیت داستان حضرت موسی (ع) در قرآن کریم و جاذبههای آن تأکید کرد: تمام جنبههای این داستان باید ملموس و اثر گذار باشد.
رئیس سازمان صداوسیما با بیان اینکه ساخت با کیفیت این سریال، تراز کار سریال سازی در دنیای اسلام را تعیین میکند، گفت: معجزات فراوان حضرت موسی (ع) و اینکه چطور سرنوشت قوم برتر ایشان طبق آیات قرآن به سرگردانی و افول کشیده شد از پیچیدگیها و ظرایف این سریال است که باید هنرمندانه به آنها پرداخته شود.
دکتر علی عسکری با تأکید بر اینکه در طول تمام مراحل ساخت این سریال «الف. ویژه» ناظر رسانه ملی باید بر تمام جنبههای کیفی کار نظارت داشته باشد، تصریح کرد: همه گروه تولید باید روی کیفیت کار از طراحی صحنه و لباس و نور تا بازی بازیگران و جلوههای ویژه و تصویربرداری بهترین کارشان را ارائه دهند. رسانه ملی نیز در انجام چنین مجموعه عظیمی به طور همه جانبه از طرح حمایت میکند.
معاون سیمای رسانه ملی در این نشست با اشاره به گشوده شدن گره ده ساله ساخت سریال حضرت موسی (ع) گفت: سریالهایی مثل حضرت موسی (ع) یا سلمان فارسی نیاز به پشتیبانی ویژه دولت و مجلس و سرمایه گذاری جدی دارد که امیدواریم با درک بهتری از نیازمندیهای این آثار گرفتاریهای مالی برطرف شود تا کارهای مشابه دیگر نیز آغاز شود.
جمال شورجه کارگردان با بیان اینکه ساخت چنین سریالهایی کاری راهبردی است، گفت: دنیا امروز، از جمهوری اسلامی ایران انتظار ساخت چنین سریالهایی با مضامین دینی و فراملی دارد.
شورجه با اشاره به پیشنهاد رئیس رسانه ملی درباره ساخت جهانی سریالهای ایرانی و اختصاص درصدی از فروش آن برای عوامل گفت: این پیشنهاد به بالا رفتن کیفیت سریالها کمک میکند آن هم در شرایطی که برخی کشورها از جمله عربستان برای بایکوت رسانهای کشور ما تلاش میکنند.
میراعلایی تهیه کننده سریال در این نشست گزارشهایی را از مکانهایی که برای لوکیشنهای متعدد این سریال نیاز دارند و تجهیزات تخصصی برای تصویربرداری و جلوههای ویژه ارائه داد.
وی گفت: برای ساخت سریال حضرت موسی باید به خارج از کشور میرفتیم، اما تصمیم گرفتیم از ظرفیتها و فضای استانهای مختلف کشور استفاده کنیم و در جنوب کشور، اصفهان و دیگر نقاط تصویربرداری خواهیم داشت.
تهیه کننده سریال موسی (ع) با بیان اینکه مرحله پیش تولید حدود ۱۸ ماه است که از ماه نهم آن هم زمان تولید هم آغاز میشود،گفت: مرحله تولید بیشاز ۴۰ ماه زمان نیاز دارد.
گفتنی است؛ معاون منابع مالی و سرمایه انسانی، معاون سیما، رئیس سیما فیلم و جمال شورجه کارگردان، میر اعلایی تهیه کننده و مدیر تولید در این نشست حضور داشتند.
انتهای پیام/
خبر متعلق به سال 97 هستش
ولی سال 1401 هم رسید و هیچ خبری نیومد
جناب حاتمی کیا برای این فیلم باید بودجه بسیار داشته باشید
اون گنجی که قارون داشت فقط حمل کلید های صندوق های گنج برای گروه های قوی هم مشکل بود
(آیه 76 سوره قصص قرآن کریم)