تامین این قدرت بسیار زیاد بدین معناست که ایستگاه جدیدی که توسط گروه تحقیقاتی FastCharge ساخته شده، میتواند تنها در عرض سه دقیقه انرژی لازم برای حدود 100 کیلومتر (62 مایل) را در اختیار شما قرار دهد. به زبانی دیگر میتواند تنها در 15 دقیقه شارژ خودروی BMW i3 را از 10 درصد به 80 درصد برساند.
در مقابل، اکنون حداکثر ظرفیت ابرشارژرهای تسلا 145 کیلو وات است. با این حال بعید است که FastCharge این برتری نسبت به ابرشارژرهای تسلا را برای مدت طولانی حفظ کند. تسلا پیشتر توانایی شارژرهای خود را از 120 کیلو وات ارتقا داده و قصد دارد حداکثر ظرفیت شبکه خود را تا سال آینده به 250 کیلووات افزایش دهد. البته باید در نظر گرفت که متأسفانه این ارتقا هنوز هم برای تسلا کافی نیست و این شرکت نمیتواند با این توانایی سریعترین ایستگاه شارژ در آمریکا باشد.
یکی از موفقیتهای تسلا این است که به تازگی اولین ایستگاه شارژ 350 کیلوواتی این شرکت در کالیفرنیا توسط Electrify America نصب شد.
البته مشکلاتی نیز بر سر راه FastCharge قرار دارند. اولین مشکل این است که به صورت تئوری، ایستگاه جدید FastCharge ممکن است ظرفیت بالایی داشته باشد اما میزان واقعی قدرت تولید شده توسط این ایستگاه به میزان قابلتوجهی کمتر است. نمونه اولیه ایستگاه FastCharge، اتومبیلهایی با هر دو سیستم باتری 400 و 800 ولتی را ساپورت میکند و به طور خودکار هنگامی که خودرو به آن متصل میشود، بهترین گزینه را برای شارژ کردن آنها انتخاب میکند.
مشکل دیگری که بر سر راه FastCharge قرار دارد، در دسترس بودن است. اگر چه FastCharge نمونه اولیه محصول خود را در آلمان رونمایی کرده، ایجاد زیرساختهای لازم برای عرضه آن به زمان احتیاج دارد.
بیشتر بخوانید:طراحی بینظیر سری جدید بیامو +تصاویر
انتهای پیام/