سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

در جلسه کمیسیون بهداشت شورای شهر رشت مطرح شد:

افزایش ۲۰ درصدی ورود به سامانکده رشت/ ساماندهی ضروری است

اعضای کمیسیون بهداشت شورای شهر رشت با اشاره به افزایش ۲۰ درصدی ورود افراد به سامانکده و گرمخانه شهرداری رشت خواستار ساماندهی به وضعیت این امکان شدند.

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ،  عصر شنبه شصت و هفتمین جلسه کمیسیون بهداشت، محیط زیست و خدمات شهری شورای رشت در تالار شورا برگزار شد.

رئیس کمیسیون بهداشت، محیط زیست و خدمات شهری شورای شهر رشت با انتقاد از وضعیت نامطلوب مخازن زباله در رشت، افزود: قرار بود مخازن زباله شکسته شده از سطح شهر جمع آوری و مخازن ۶۶۰ لیتری زباله که مجهز به علائم هشدار دهنده بوده خریداری شود.

فاطمه شیرزاد با بیان اینکه باید کارگروهی برای جمع آوری مخازن شکسته زباله از سطح شهر و نصب علائم هشدار دهنده تشکیل شود، گفت: این کارگروه باید در مدت ۷۲ ساعت به این موضوع رسیدگی کند.

شیرزاد همچنین با گلایه از عدم دادن شیر روزانه به پاکبانان شهرداری رشت، گفت: مکررا به سازمان پسماند شهرداری رشت تذکر داده شده، اما مدیریت سازمان در این زمینه جدی عمل نکرده است.

رئیس کمیسیون بهداشت و محیط زیست و خدمات شهری شورای شهر رشت در ادامه به وضعیت سامانکده و گرمخانه شهرداری این شهر نیز اشاره و بیان‌کرد: غربالگری افراد حاضر در سامانکده و گرمخانه شهرداری رشت باید همواره مورد توجه قرار گیرد، زیرا این اقدام از بروز و گسترش بیماری‌های واگیردار جلوگیری می‌شود.

شیرزاد ادامه داد: برای رسیدگی به این موضوع قرارداد همکاری میان کمیسیون بهداشت شورای شهر، شهرداری رشت و دانشگاه علوم پزشکی گیلان بسته شده است.

وی به تجمع افراد بی خانمان و متکدی در برخی از کوچه‌های شهر رشت میز اشاره کرد و گفت: شهروندان در صورت مشاهده این مسئله می‌توانند موضوع را از طریق سامانه ۱۳۷ به گشت فوریت‌های اجتماعی اطلاع داده تا نسبت به جمع‌آوری و اسکان این افراد اقدام شود.

۵۰ نفر در گرمخانه شهرداری رشت نگهداری می‌شوند

رئیس کمیسیون بهداشت، محیط زیست و خدمات شهری شورای شهر رشت با بیان اینکه در این سامانکده‌ها مشاوره‌های روانشناسی و پزشکی ارائه می‌شود، افزود: باید از ظرفیت خیرین در رفع مشکلات این مرکز استفاده کنیم.

وی به تهیه و توزیع بسته‌های یلدایی برای افراد ساکن در سامانکده و گرمخانه رشت اشاره و تصریح کرد: در حال حاضر۵۰ نفر در سامانکده و گرمخانه شهرداری رشت حضور دارند.

محمدحسن علیپور عضو دیگر کمیسیون بهداشت و محیط زیست شورای رشت نیز با انتقاد از وضعیت نامطلوب غذای سامانکده و گرمخانه شهرداری رشت، اظهار کرد: شهرداری رشت با مشکلات مالی فراوانی مواجه بوده و باید از ظرفیت دیگر دستگاه‌ها برای رفع نیاز‌های سامانکده و گرمخانه استفاده کند.

محمدرضا علیزاده معاون اجتماعی سازمان فرهنگی و ورزشی شهرداری رشت در ادامه نیز این جلسه با اشاره به اینکه شهرداری رشت ملزم به نگهداری یک هفته الی ۱۰ روزه افراد بی خانمان و متکدی است، اظهارکرد: باید برای حل مشکلات این سامانکده در آینده جلسه‌ای با حضور مدیران سایر دستگاه‌ها برگزار شود.

مدیر پیشگیری و رفع تخلفات شهری شهرداری رشت نیز در این جلسه با قدردانی از پیگیری‌های کمیسیون بهداشت و محیط زیست شورای رشت پیرامون وضعیت سامانکده و گرمخانه شهرداری، گفت: اقدامات خوبی در این‌باره در دست اجرا است.

مجتبی شهرستانی با اشاره به اختصاص بودجه ساخت مجتمع اردوگاهی موقت به منظور ساماندهی افراد بی خانمان و متکدی در رشت، گفت: قطعه زمینی در ابتدای بلوار خرمشهر برای ساخت این مجتمع اردوگاهی تعیین شده و امیدواریم در بودجه سال ۹۸ شهرداری رشت برای این بخش ردیف اعتباری مشخص شود.

شهرستانی به ایجاد سامانکده‌های موقت به منظور نگهداری از افراد بی خانمان و متکدی در شرایط برف و بحران اشاره کرد، ادامه داد: امیدواریم دستگاه‌های متولی در این حوزه همکاری‌های بیشتری با شهرداری رشت داشته باشند.

حضور ۵۰ نفر در سامانکده و گرمخانه شهرداری رشت

مسئول سامانکده شهرداری رشت، نیز در این جلسه با اشاره به اینکه در حال حاضر ۵۰ نفر در سامانکده و گرمخانه شهرداری حضور دارند، اظهارکرد: سامانکده شهرداری رشت ظرفیت پذیرش ۱۵ زن و ۲۵ مرد و گرمخانه نیز ظرفیت پذیرش ۳۰ نفر دارد.

مروت علی خدایاری به جمع‌آوری افراد بی خانمان و متکدی از رشت اشاره کرد و افزود: ۲۳ نفر از این افراد اعتیاد داشته و به بهزیستی به منظور بستری شدن در کمپ‌های ترک اعتیاد معرفی و هفت نفر دیگر نیز به کمیته امداد به منظور دریافت وام برای تامین اجاره بهای منزل مسکونی معرفی شدند.

وی با بیان اینکه ۲۰ نفر از این افراد از شهر‌ها و استان‌های همجوار به رشت آمده‌اند، تصریح‌کرد: متاسفانه شاهد افزایش ۲۰ درصدی ورود به سامانکده و گرمخانه شهرداری رشت در مقایسه با سال‌های گذشته هستیم.

خدایاری مشکلات مالی را مهمترین دغدغه سامانکده دانست و گفت: امسال ۲۵۰ میلیون تومان بودجه به سامانکده تخصیص یافته است که تاکنون ریالی از آن پرداخت نشده است.

مسئول سامانکده شهرداری رشت با اشاره به فعالیت مرکز ماده ۱۶ شهرداری رشت، بیان کرد: این مرکز با اعتباری بیش از یک میلیارد تومان راه‌اندازی شد و قرار بود ماهیانه مبلغ ۵۰ میلیون تومان بابت هزینه‌های نگهداری، تغذیه و ... آنان پرداخت شود که در این باره تاکنون اعتبارات اندکی به صورت قطره چکانی پرداخت شده است.

انتهای پیام/ف

برچسب ها: شورای شهر ، محیط زیست
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.