اعلامیه پایانی این نشست که ریاست آن را صلاح الدین ربانی وزیر امور خارجه کشورمان به عهده داشت به شرح ذیل می باشد:
چین و پاکستان، برگزاری انتخابات پارلمانی در افغانستان را تبریک گفته، تلاش های دولت افغانستان برای راه اندازی انتخابات ریاست جمهوری در سال آینده را ستودند.
سه طرف، یک بار دیگر بر تعهدات شان مبنی بر تقویت بیشتر روابط، توسعه همکاری ها و تسریع کردن اتصال تحت ابتکار یک کمربند یک راه، نشست همکاریهای اقتصادی منطقوی در مورد افغانستان (رکا) و سایر ابتکارات اقتصادی منطقوی تأکید کردند. سه طرف توافق کردند تا همکاریهای سهجانبه افغانستان-چین-پاکستان را در چارچوب مشترک ایجاد یک کمربند یک راه، ترویج بخشند. سه طرف یک بار دیگر بالای تصمیم قاطع خویش مبنی بر مبارزه با تروریزم، با همه اشکال و مظاهر آن و بدون هیچ نوع تفکیک، تأکید کردند. وزیران خارجه سه کشور توافق نمودند تا مشترکاً به کوشش های خویش در راستای ایجاد اعتماد سیاسی متقابل ادامه داده و از مصالحه، همکاریهای توسعهیی و اتصال، همکاریهای امنیتی و مبارزه با تروریزم، به عنوان سه بخش از همکاریهای سه جانبه، حمایت کنند.
سه طرف بر حمایت خویش از روند صلح فراگیر به مالکیت و رهبری افغانها که در سطح منطقه و جهان کاملاً مورد پشتیبانی قرار داشته باشد، به مثابۀ مطمئن ترین راه برای آوردن صلح در افغانستان، مجدداً تأکید کردند. در این خصوص، چین و پاکستان از تلاش های جلالتمآب محمد اشرف غنیرئیس جمهوری اسلامی افغانستان به ویژه پلان همه جانبه صلح که در نشست دوم پروسه کابل و نشست ژنیوا در مورد افغانستان طرح گردید که به این ترتیب از طالبان افغان خواسته شد تا هر چه زودتر به روند صلح بپیوندند، ستایش کردند. در حالیکه کوششها برای آغاز روند صلح در جریان است، سه طرف، از جوانب ذیدخل میخواهند تا به خشونت پایان داده و باعث جان باختن مردم بیگناه افغانستان نشوند.
سه طرف توافق کردند تا همکاریهای توسعهی اقتصادی را در عرصههای ذینفع ادامه دهند. سه طرف به تطبیق و توسعه پروژههای نرم مانند برنامههای تبادل فرهنگی، ظرفیتسازی، پروژه های بزرگ تسهیلات رفاهی و اتصال، ادامه میدهند. چین آمادگی خویش را برای حمایت از افغانستان و پاکستان در خصوص اعمار مرکز پذیرش مهاجرین و تسهیلات آب آشامیدنی در دو طرف نقطه عبوری غلام خان خیل و ایجاد سردخانهها در مناطق چمن و سپین بولدک را ابراز داشت. چین از هماهنگی بهتر میان افغانستان و پاکستان در خصوص پروژههای بزرگ انرژی و اتصال به شمول احداث خط آهن کویته-کندهار و خط آهن و سرک کابل-پشاور حمایت میکند. سه طرف یک بار دیگر بالای تعهد خویش مبنی بر تطبیق فعالیتها و پروژههای توافقشده تحت همکاریهای عملی، تأکید نمودند.
سه طرف، تصمیم جدی خویش را مبنی بر اجازه ندادن هیچ کشور، سازمان ویا فردی جهت استفاده از قلمرو شان برای فعالیتهای تروریستی علیه کشور دیگری ابراز کردند. سه طرف، همکاریهای سهجانبه مبنی بر مبارزه با تروریزم را مورد بررسی قرار داده و بر نیاز به تقویت همآهنگی و همکاری در امر مبارزه با تروریزم بدون هیچ نوع تبعیض با افراد و گروههای تروریستی، تأکید نمودند. آنها همچنان توافق کردند که با امکانات لوژستیکی تروریستها به شمول تمویل، استخدام و آموزش مبارزه کرده و همکاریهای سهجانبه برای بالا بردن ظرفیت در عرصه مبارزه با تروریزم را تقویت بخشند. همچنان اینکه به تروریست ها اجازه استفاده از انترنت را ندهند و اقدامات مشترکی را برای محو افکار ارتجاعی روی دست گرفته و با هم یکجا کار کنند تا پیوند بین تجارت مواد مخدر و تمویل تروریزم را از بین ببرند. برای توسعه همکاری ها در عرصه مبارزه با تروریزم، سه طرف یک "تفاهمنامه مبارزه با تروریزم" را به امضاء رساندند.
سه طرف توافق کردند تا اجماع حاصله از دومین نشست گفت و گو های وزیران خارجه را از طریق نشست سه جانبه گفت و گو های استراتیژیک معینان وزیران خارجه، نشست مشورتی معینان وزیران خارجه در مورد مبارزه با تروریزم، امنیت و همکاریهای عملی رئیسان عمومی و سایر سازوکار های توافقشده تطبیق کنند.
چین و پاکستان از افغانستان بخاطر برگزاری موفقانه دومین نشست گفتگو های وزیران خارجه افغانستا، -چین و پاکستان و مهمان نوازی گرم افغانستان سپاسگزاری کردند. سه طرف توافق نموندند تا سومین نشست ای گفتگو ها سال 2019 در شهر اسلام آباد برگزار گردد.
انتهای پیام/