مواد مورد نیاز:
آرد: ½ پیمانه (۶۰ گرم)
شیر کامل: ۲ قاشق غذاخوری
تخم مرغ بزرگ: ۲ عدد
پودر سوخاری پانکو: ۱/۵ پیمانه (۱۸۵ گرم)
آرد ذرت: ½ پیمانه (۷۵ گرم)
پودر سیر: ۱ قاشق چای خوری
پودر پیاز: ۱ قاشق چای خوری
پونه کوهی خشک: ۱ قاشق چای خوری
فلفل قرمز: ½ قاشق چای خوری
نمک: ½ قاشق چای خوری
پنیر موزارلا خلال شده: ۴۵۰ گرم (در اندازههای ۴۰ * ۸ سانتیمتری)
سس مارینا: ½ پیمانه (۱۱۰ گرم)
روغن سبزیجات: برای سرخ کردن
طرز تهیه:
۱. ابتدا آرد را داخل ظرف بریزید.
۲. در ظرف جداگانهای شیر و تخم مرغ را هم بزنید تا پف کند.
۳. داخل ظرف دیگری پودر سوخاری، آرد ذرت، پودر سیر، پودر پیاز، پونه کوهی خشک، آویشن، ریحان و نمک را با هم مخلوط کنید.
۴. پنیر خلال شده را ابتدا داخل ظرف آرد بغلطانید تا روی آن کاملا با آرد پوشانده شود. بلافاصله داخل ظرف تخم مرغ و شیر بغلطانید و در آخر داخل مخلوط پودر سوخاری بغلطانید. این کار را برای تمام خلالهای پنیری تکرار کنید.
۵. داخل سینی را با یک عدد کاغذ روغنی مخصوص آشپزی بپوشانید. سپس در فاصلهای که روغن را سرخ میکنید سینی را داخل یخچال قرار دهید.
۶. داخل تاوه را با روغن سبزیجات به اندازه چند سانت پر کنید و اجازه دهید با حرارت متوسط به دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت برسد. روی کاغذ روغنی را با چند لایه دستمال کاغذی بپوشانید.
پنیرها را داخل تاوه سرخ کنید (۲ و نیم دقیقه) تا طلایی مایل به قهوهای رنگ شود. هنگام سرخ شدن با انبر پنیرها را بچرخانید. سپس پنیرها را برداشته و روی دستمال کاغذیها قرار دهید تا روغن اضافی آنها گرفته شود.
۷. اسنک موزارلا را بلافاصله بعد از پخت و قبل از این که سرد شود با سس مارینا سرو کنید.
منبع: بدونیم
انتهای پیام/