وی افزود: شهرداری و شورای شهری که هر ساعت هزاران خودرو در خیابانها و نقاط مختلف آن در تردد و مدام به دنبال توسعه معابر سواره است، نمیتواند انسانمحوری را تیتر کند.
مقیمی ادامه داد: با دیدن این نمایشگاه و این همه داشتههای فرهنگی و ادبی و گردشگری چیزی جز حسرت برای مدیران باقی نمیماند، حسرت اینکه چرا از این همه دارایی استفاده مفیدی به نفع شهر و شهروندان نشده و نمیشود.
رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای شهر شیراز ادامه داد: اگرچه باید قدردان اداره کل میراث فرهنگی فارس، سازمان همیاریهای شهرداری و نمایشگاههای بین المللی فارس بود که در این شرایط اقتصادی همچنان به امر گردشگری اهتمام دارند، اما سایر متولیان کجا هستند و مگر سایر ادارات و نهادها و ارگانها مسئولیتی در قبال این امر ندارند؟
مقیمی گفت: شهری که به میهمان نوازی شهره عام و خاص بوده امروز در حال تبدیل شدن به شهر کینه تنفر و دروغ و ریا است.
وی ادامه داد: در پایتخت گردشگری ایران مردم کمتر به مسئولیت اجتماعی خود واقفند و نتیجه آن ترافیک طاقت فرسا، آلودگی هوا، نزاعهای خیابانی است.
این عضو شورای شهر شیراز بیان کرد: شیراز پایگاه سلامت است و شهری که ادعای گردشگری سلامت دارد لازمهی آن پایین بودن آمار انواع بیماریهای قلبی و عروقی و دیابت و هپاتیت و اچ آی وی و سرطان است و جا دارد در این زمینه هم مردم و هم مسوولان به وظیفه خود عمل کنند.
انتهای پیام/م