سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

استاندار کرمانشاه؛

بازارچه ها و‌ پایانه‌های مرزی از نمادهای شأن یک کشور در مناسبات بین المللی هستند

استاندار کرمانشاه گفت:وزارت راه و شهرسازی باید به محور گیلانغرب-سومار به عنوان یک پروژه ملی از محل منابع ملی ورود پیدا کند، چرا که عموم کشور از مواهب مرز بهره‌مند می شوند.

 به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه ، بازوند-استاندار کرمانشاه-در نشست مفصل بررسی مشکلات بازارچه مرزی سومار  گفت: وزارت راه و شهرسازی باید به محور گیلانغرب-سومار به عنوان یک پروژه ملی از محل منابع ملی ورود پیدا کند، چرا که عموم کشور از مواهب مرز بهره‌مند میشوند و تلقی تامین منابع از بودجه عمرانی استانی برای آن باید اصلاح شود.
 
وی گفت: درد‌‌دل و مطالبه رانندگان و ترخیص‌کارانی که در محور گیلانغرب-سومار تردد میکنند، موضوع بهسازی جاده است که باتوجه به حجم کالاهایی که از این محور و بازارچه صادر میشود، مطالبه‌ای صحیح و به حق است. 
 
 بازوند گفت: به معاون عمرانی استانداری مأموریت داده میشود که با اعتبار ۱۵ میلیارد تومان به صورت ویژه موضوع بهسازی این محور را اجرایی کند. با وجود محدودیتها بخاطر منافع مردم استان، نیمی از این مبلغ را از محل منابع استانی به هر شکل ممکن تأمین میکنیم و توقع داریم که مابقی را نیز وزارت راه و شهرسازی در اسرع وقت تامین نماید.
 
وی بیان کرد: بازارچه ها و‌ پایانه‌های مرزی از نمادهای شأن یک کشور در مناسبات بین المللی هستند. اینکه یک بازارچه مرزی و پررونق در قواره بازارچه مرزی سومار فاقد نمازخانه باشد در شأن شهروندان ما نیست. سازمان همیاری شهرداری های استان باید طی یک ماه نمازخانه مناسبی در بازارچه مرزی سومار احداث کند.
 
وی گفت: معاون عمرانی استانداری موضوع ساماندهی بازارچه مرزی سومار را به صورت جدی در دستور کار خود قرار دهد  و گزارش آن را به صورت مستمر ارائه نماید.
 
بازوند گفت: سامانه ها و زیرساختهای مخابراتی موجود برای رونق بازارچه مرزی سومار جوابگو نیست و میبایست برای تقویت این حوزه،  هماهنگی‌های لازم بین ارتش و وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات صورت گرفته و تا پایان سال اجرایی شود.
 
وی ادامه داد:بخشی از مشکل آب در بازارچه مرزی سومار نشأت گرفته از وضعیت اقلیمی منطقه است. برای ساماندهی موضوع باید با یک برنامه ریزی جامع، موضوع تأمین آب شرب و آب بهداشتی غیرشرب از هم تفکیک شده و عملیات آبرسانی باید به صورت مستمر و منظم از طریق تانکر و تأمین آب معدنی، و آب بهداشتی نیز از طریق منابع آبی موجود در منطقه تأمین شود.
 
وی افزود:برق مبنای خدمات رسانی در عرصه های دیگر است و با اختلال آن ارائه خدمات‌در دیگر عرصه ها نیز کاملا مختل میشود. معاون عمرانی پیگیری کند که ادارات کل و شرکتهای حوزه وزارت نیرو باید تدابیر لازم را برای تأمین برق اضطراری بازارچه مرزی سومار اتخاذ نمایند.
 
انتهای پیام/ز


 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.