سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

کیانپور در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان مطرح کرد؛

بهره‌گیری از ظرفیت‌های بورس کالا در توسعه صادرات

عضو فراکسیون توسعه صادرات مجلس گفت: بورس کالا طی سال‌های فعالیت خود توانسته مبادلات کالا‌ها در بازار داخلی را نظامند و شفاف کند.

مجید کیانپور عضو فراکسیون توسعه صادرات مجلس در گفت و گو با خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به اینکه یکی از راه‌های اصلی برای حرکت در مسیر سلامت اقتصاد کشور، ایجاد شفافیت در بخش‌های مختلف است گفت: تقویت بازار‌های رسمی در کشور باید در اولویت برنامه‌های سیاست گذاران قرار گیرد تا روند گسترش بازار‌های غیررسمی و غیرشفاف کند شود. از این رو بورس کالا به عنوان بازار رسمی کالای کشور باید میزبان محصولات قابل عرضه در بورس باشد تا علاوه بر ایجاد تعادل در بازارها، شرکت‌هایی که شفافیت را به معاملات پنهانی ترجیح می‌دهند از سایر شرکت‌ها جدا شده و به فعالان اقتصادی معرفی شوند.


بیشتر بخوانید: ابزار‌های مالی بورس کالا، دوای درد التهاب قیمت کالا‌ها 


این عضو کمیسیون عمران مجلس تصریح کرد: با وجود اینکه همه مسوولان اقتصادی بر لزوم ایجاد زمینه‌های شفافیت در اقتصاد و حذف فعالیت‌های واسطه گری مخرب تاکید دارند، اما هنوز شاهد رواج بازار‌های سفته بازی هستیم که از این رو تدبیر برای تمرکز عرضه کالا‌های واسطه‌ای مهم در بورس کالا به شکل حداکثری از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

وی گفت: بورس کالا طی سال‌های فعالیت خود توانسته مبادلات کالا‌ها در بازار داخلی را نظامند و شفاف کند، از این رو باید پس از تمرکز عمده کالا‌های قابل معامله در بورس، با حمایت مجلس و دولت نسبت به توسعه صادرات محصولات ایرانی به بازار‌های منطقه از کانال بورس کالا اقدام کرد.

عضو فراکسیون توسعه صادرات مجلس در ادامه گفت: اطمینان خاطر تولیدکنندگان و مصرف کنندگان در بازار داخلی باید به نحوی باشد که امروز در فکر توسعه صادرات محصولات باکیفیت ایرانی از بستر بورس کالا به کشور‌های همسایه باشیم.

به گفته کیانپور، بازار عراق یکی از پرسودترین بازار‌ها برای اقتصاد و تجار ایرانی به حساب می‌آید که آن‌ها نیز از وجود یک ساختار مناسب برای خرید استقبال می‌کنند. اینکه محصولات ایرانی از بستری به عراقی‌ها فروخته شود که کیفیت و قیمت تضمین شده باشد، به طور حتم مورد اقبال کشور‌های همسایه قرار می‌گیرد.

وی تصریح کرد: حضور بازار‌های کالایی رسمی همچون بورس کالا در عراق، قدرت رقابت پذیری ما را افزایش می‌دهد که در صورت فراهم کردن زیر ساخت‌های مبادلاتی و مالی، بدون شک می‌توان اقداماتی مثبتی در این زمینه انجام داد.

عضو فراکسیون توسعه صادرات مجلس در پایان گفت: حذف واسطه‌ها و دلالان از بازار پرسود عراق از دیگر مزایای انجام معاملات از طریق بورس کالا است که می‌تواند مسیر تجارت را برای تجار و سرمایه گذاران هموار کند.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.