سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

وزیر بهداشت در کرمان خبر داد؛

تخصیص سه میلیارد دلار ارز در زمینه دارو/ قیمت دارو تا پایان سال تغییر نمی کند

قاضی‌زاده هاشمی در خصوص نحوه تخصیص ارز برای دارو و مواد اولیه دارو گفت: نزدیک به سه میلیارد دلار در این زمینه توسط بانک مرکزی ارز تخصیص داده شده است.

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان ،  سیدحسن قاضی‌زاده هاشمی وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی، عصر دوشنبه در جمع خبرنگاران و کادردرمانی و پزشک  و دارو ساز شهرستان رفسنجان در خصوص نحوه تخصیص ارز برای دارو و مواد اولیه دارو گفت: نزدیک به سه میلیارد دلار در این زمینه توسط بانک مرکزی ارز تخصیص داده شده است.

وی افزود: اگر الان به داروخانه مراجعه کنید مشاهده می‌کنید که هیچ دارویی در داروخانه‌ها به جز هفت الی هشت قلم کم نداریم.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اشاره به اینکه دارو توسط دولت وارد نمی‌شود، گفت: دارو توسط بخش خصوصی وارد می‌شود و ارز چهار هزار و ۲۰۰ تومانی برای دارو و تجهیزات پزشکی اختصاص داده شده است.

وی در ادامه در پاسخ یکی دیگر از خبرنگاران در خصوص تاثیر نوسانات دلار در قیمت دارو اظهار کرد: قیمت دارو در طول سال جاری بین ۹ تا ۱۲ درصد برای کل چند هزار قلم دارو تغییر کرد.

قاضی‌زاده هاشمی ادامه ادامه داد: در حوزه دارو به دلیل نظارت دقیق و همکاری شرکت‌های پخش دارو برخلاف بقیه اجناس افزایش چند برابری قیمت رخ نداد.

وی گفت: به عنوان مثال ممکن است قیمت یک نوع داروی ضد ویروس مانند تب خال ۶۰ درصد افزایش یافته باشد، اما قیمت پنج قلم داروی دیگر بین صفر تا دو درصد تغییر کرده باشد.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی افزود: تولید بعضی دارو‌ها در داخل کشور از نظر اقتصادی واقعا زیان بخش بود که کمیسیون قیمت گذاری برای این سری از دارو‌ها افزایش قیمت بیشتری در نظر گرفت و برخی دارو‌ها هم افزایش قیمت نداشتند یا قیمت آن‌ها زیر پنج درصد افزایش پیدا کرد.

قاضی‌زاده هاشمی با اشاره به اینکه مواداولیه ۳۴ تا ۳۵ درصد در تعیین کننده قیمت دارو نقش دارند، گفت: بقیه هزینه‌های دارو مربوط به مواردی مانند پتروشیمی، سرم، کپسول، فویل روی بسته دارویی و ... است که قیمت برخی از این موارد چندین برابر شده است.

وی افزایش زیاد قیمت کاغذ یا صنعت چاپ را از دیگر عوامل موثر در افزایش قیمت دارو دانست و گفت: شرکت‌های دارویی از این بابت تحت فشار هستند.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: ما به عهد و قولمان وفادار مانده ایم و امیدواریم تا آخر سال بتوانیم به همین شکل ادامه بدهیم و تغییر قیمت‌ها را سال دیگر داشته باشیم. البته این تغییر در حدی است که به طور منطقی قیمت تمام شده را سازمان برنامه و بودجه بپذیرد و دولت هم برای آن اعتبار در اختیار بیمه‌ها قرار دهد.

قاضی‌زاده هاشمی در خصوص یک مورد اختلاف مابین هلال احمر و دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان گفت: در این خصوص جلسه‌ای با رئیس جمعیت هلال احمر رفسنجان برگزار شد.

وی با اشاره به اینکه مردم اموال خود را برای استفاده هلال احمر و دستگاه‌های مورد اعتماد مردم وقف می‌کنند افتخار به شمار می‌آید، گفت: هلال احمر باید به مُر وقف که دستور شرع و قانون است عمل کند.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در تشریح اختلاف مابین هلال احمر و دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان گفت: دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان مدعی است؛ در درآمد برخی موقوفاتِ در اختیار هلال احمر دخل و تصرفی می‌شود که خلاف نظر واقف است که بخشی از آن در اختیار هلال احمر است.

وی گفت: هیئتی مشخص شده و نماینده مردم رفسنجان و رئیس دانشگاه و رئیس جمعیت قول داده اند که با هماهنگی نماینده مقام معظم رهبری در هلال احمر جلسه‌ای در این خصوص برگزار کنند و مطمئنم آنچه قانون و شرع است اتفاق خواهد افتاد.

قاضی‌زاده هاشمی بیان کرد: در یکی از این موارد نظر واقف ایجاد بیمارستان چشم پزشکی بوده که امیدواریم این اتفاق رخ دهد.

وی همچنین در پاسخ به سوال دیگری در خصوص با فرسوده بودن ساختمان زایشگاه نیک نفس گفت: باید دید چه مقدار اعتبار داریم و استاندار کرمان هم از اعتبارات استانی کمک کند.

وی ادامه داد: در این دولت در مورد ایجاد بخش‌های ویژه زنان تحت عنوان اتاق‌های ویژه زایمان و بیمارستان‌های ویژه بانوان بسیار تلاش و هزینه شده است و امیدواریم بتوانیم به این بیمارستان هم کمک کنیم.

انتهای پیام/ی

ایجاد اتاق های ویژه زایمان در بیمارستان های کشور

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱۰
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۰۹:۱۲ ۲۰ آذر ۱۳۹۷
چرا این همه.... کل داروهای وایتا حداقل سه برابر شده اند قرص 70 هزار تومنی شده 200 تومن!!!
ناشناس
۰۹:۰۲ ۲۰ آذر ۱۳۹۷
ای جان .پس این افزایشها قیمت داروها تا حالا افزایش به حساب نمی آمد ،نه.؟یک قطره چشم ۲۰۰۰تومانی شده ۱۸۰۰۰توماندر فاصله زمانی دو ماه ،این افزایش نبوده ؟
بهنام
۰۶:۳۱ ۲۰ آذر ۱۳۹۷
جناب دکتر،ایا از بد عهدی هایی که بر خلاف قرارداد طرح تحول سلامت به طرفهای قراردادتان،یعنی پزشکها،تحمیل میشود،مطلعید؟ایا میدانید پزشک هایی که در مناطق محروم کار میکنند بر خلاف انهاییکه در پایتخت زندگی نسبتا مجللی دارند،بیش از یکسال است کارانه دریافت نکرده اند؟ایا میدانید حق ماندگاری ایشان که طبق وعده شما قرار بود با تاخیر یکماهه پرداخت شود،چه وضعیت پرداختی دارد؟ایا میدانید با وجود تمام این محدودیتها،معاونتهای درمان دانشگاه ها،اجازه کار خصوصی و یا دولتی در مناطق غیر تحت نظر خود را نمیدهند؟
علی
۲۳:۰۵ ۱۹ آذر ۱۳۹۷
یعنی اینکه بعد از سال تغییر میکند؟ الانم که بعضاً تغییر کرده!
ناشناس
۲۲:۱۴ ۱۹ آذر ۱۳۹۷
قطره آهن سیدرال ۶۰ درصد افزایش یافته است
ناشناس
۲۱:۵۸ ۱۹ آذر ۱۳۹۷
واقعا که همه رو گرون کردن حالا منت میزارن تا آخر سال گرون نمیشه خسته نباشید
ناشناس
۲۱:۳۳ ۱۹ آذر ۱۳۹۷
فعلا سه ماه هم سه ماهه تا بعدا چه پيش بيايد خدا بزرگ است
ناشناس
۰۷:۳۰ ۲۰ آذر ۱۳۹۷
همه چی رو گرون کردن رفت
سید رضا
۲۱:۱۳ ۱۹ آذر ۱۳۹۷
دارو از ابتدای سال چند بار گران شده !
ناشناس
۲۰:۵۸ ۱۹ آذر ۱۳۹۷
الان ارزونه؟؟