ابراهیم کاویانی سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی تنکابن در گفتگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ،گفت: گشت حفاظت از اراضی کشاورزی به منظور پیشگیری از ساخت و سازهای غیرمجاز و نظارت بر اراضی واگذار شده فعال شدند و در ۸ ماه گذشته ۳۱ قطعه زمین کشاورزی که به صورت بایر رها شده بود شناسایی و پس از اخطار به مالکان آن دوباره به چرخه تولید بازگشت.
وی با بیان اینکه نظارت بر ساخت و سازهای خارج از محدوده حریم روستاها بر عهده مدیریت جهاد کشاورزی است، افزود: مالکان ۵۲ قطعه زمین کشاورزی نیز که قصد تغییر کاربری داشتند نیز شناسایی و پس از صدور اخطار به آنان، بیش از ۲۷۰ هزار متر مربع از زمینهای زراعی و باغی به چرخه تولید بازگشت.
کاویانی پلاکهای تداخلی در اراضی کشاورزی را یکی از مشکلات حفاظت از عرصههای کشاورزی اعلام کرد و گفت: تداخل در پلاکهای زمینها که بخشی از آن به قانون اصلاحات اراضی برمی گردد سبب شده است مالکیت اشخاص در یک قانون تایید و در قانون دیگر سلب شود که همین امر موجب بروز اختلافات حقوقی بین دولت و مردم شده است.
سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی تنکابن گفت: بیش از ۸۲ هکتار از زمینهایی که با این مشکل مواجه هستند در بازدید و ارزیابی از روستاهای شهرستان تنکابن شناسایی شد که برای تعیین تکلیف مالکیت این زمین ها در حال پیگیری هستیم.
وی گفت: ساخت هرگونه بنا و تغییر کاربری زمینهای کشاورزی بدون مجوز از جهاد کشاورزی مغایر با قانون است و مالکان یا خریداران زمینها قبل از هرگونه ساخت و ساز، استعلامهای لازم را از مراجع قانونی دریافت کنند.
انتهای پیام/ک