به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ، بهرام درخشان مدیر امور اراضی اداره جهاد کشاورزی مازندران از شناسایی ۸ هزار و ۹۳۸ هکتار از اراضی بایر و بلا کشت در استان خبر داد و گفت: بیش از ۷۴۲ هکتار از این اراضی به چرخه تولید بازگشت.
وی افزود: قانون حد نصاب زراعی برای زمینهای زراعی و باغی برای حفظ کاربری اراضی و جلو گیری از کوچک شدن اراضی کشاورزی تهیه و مشوقهایی برای آن در نظر گرفته شد.
مدیراموراراضی اداره جهاد کشاورزی مازندران کمبود منابع آبی، به صرفه نبودن کشت برخی محصولات، ناتوانی وارثان زمینهای کشاورزی در کشت و تلاش برای تغییر کاربری دادن این زمینها از دلیلهای بایر ماندن این زمینها اعلام کرد.
درخشان با اشاره به اینکه طرح شناسایی زمینهای بلاکشت و بایر استان در چند سال اخیر با شدت در حال اجرا است گفت: زیر کشت نرفتن عمدی زمینهای کشاورزی به منزله تغییر کاربری است و دولت همانند قانون جلوگیری از تغییر کاربری زمین در این بخش هم به شدت با متخلفان برخورد میکند.
وی افزود: جهاد کشاورزی به عنوان متولی این طرح متخلفان را به محاکم قضایی معرفی میکند و این اداره زمینها را تصرف و عملیات کشت مورد نظر را انجام میدهد.
مدیر امور اراضی اداره جهاد کشاورزی مازندران گفت: جهاد کشاورزی استان در راستای اجرای این قانون پارسال ۴۴۲ هکتار از این زمینها را احیاء و زیر کشت محصولات کشاورزی برد.
درخشان با اشاره به اینکه ۲۳ درصد اشتغال استان مربوط به بخش کشاورزی است، افزود: سه، چهارم اشتغال در سایر بخشها در این استان، وابسته به بخش کشاورزی است.
انتهای پیام /ر