وی تصریح کرد: از همین روی در نظر داریم که معدن طلای نهاوند را فعال کنیم و استخراج از این معدن صورت میگیرد و کارهای مقدماتی این پروژه نیز انجام شده است.
بهرامنیا افزود: طی هفته جاری پروانه بهرهبرداری از معدن طلای نهاوند در روستای عشوند صادر میشود و با شروع به کار این پروژه اشتغالزایی قابل توجهی را برای شهرستان نهاوند در پی خواهد داشت.
بهرامنیا افزود: همچنین بحث برداشت دولومیت و منیزیم از معادن شهرستان به زودی کلید میخورد که این پروژه نیز به صورت مشارکتی توسط بخش خصوصی و بخش دولتی انجام میشود.
بهرامنیا افزود: دولومیت و منیزیم در صنعت هواپیما سازی استفاده میشوند و در صنایع دفاعی کاربرد خوبی دارند و قطعا به سرانجام رسیدن این پروژهها برای ایجاد اشتغال در شهرستان بسیار تاثیرگذار هستند.
وی با بیان اینکه خوشبختانه با تلاش جمعی مسئولین شهرستان و استان کارهای خوبی در شهرستان در حال انجام است، عنوان کرد: عملیات اجرایی پروژه سد گرین نیز هفته گذشته مجددا آغاز شد که این پروژه نیز 350 نفر را مشغول به کار میکند و از مسئولین ادارات شهرستان تقاضا داریم که برای دادن مجوزهای مورد نیاز به این پروژه همکاری لازم را داشته باشند.
عضو کمیسیون انرژی مجلس بیان کرد: برای پروژه احداث ایستگاه جدید راهآهن در شهرک شهید حیدری نهاوند با خط ریلی 22 کیلومتر و اعتبار 170 میلیارد تومان، پیمانکار انتخاب شده است و کارهای مقدماتی این پروژه نیز انجام شده است که این پروژه نیز به زودی کلنگزنی میشود.
بهرامنیا با اشاره به وضعیت شهرک صنعتی نهاوند گفت: ظرفیت شهرک صنعتی نهاوند به کما رفته است و باید با استفاده از هر ظرفیتی باید تلاش کنیم که این ظرفیت به کما رفته را احیا و نجات دهیم.
وی اظهار داشت: وضعیت شهرک صنعتی نهاوند وضعیت خوبی نیست و از مدیرکل اداره صنعت، معدن و تجارت استان همدان تقاضا داریم که نگاه ویژهای به شهرک صنعتی نهاوند داشته باشند.
بهرامنیا تاکید کرد: شهرک صنعتی نهاوند با 23 واحد تولیدی که 9 واحد آن در حال تعطیلی است نیاز دارد که به صورت اورژانسی دیده شود و حل این مشکل نگاه ویژه مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان را میطلبد.
وی با اشاره به ظرفیت مبل و منبت روستای دهفول نهاوند، تصریح کرد: در گذشته شهرستان نهاوند در حوزه تولید مبل و منبت رتبه دوم را بعد از تویسرکان داشت ولی اکنون ملایر، تویسرکان و نهاوند را پشت سر گذاشته و نهاوند در رتبه سوم استان قرار گرفته است.
بهرامنیا افزود: در گذشته تولیدکننندگان تویسرکان نیز برای تهیه چوب مورد نیاز خود دچار مشکل بودند که با تشکیل تعاونی چوب مورد نیاز خود را بدون واسطه از شمال کشور تهیه کردند.
نماینده مردم نهاوند در مجلس عنوان کرد: در حال حاضر ارز دولتی برای تهیه کالاهای اساسی کشور در نظر گرفته شده است و نمیتوانیم از آن برای تهیه مواد غیرضروریتر مانند چوب مورد نیاز تولیدکنندگان مبل ومنبت استفاده کنیم.
وی بیان کرد: تولیدکنندگان مبل و منبت شهرستان نیز باید برای تهیه چوب مورد نیاز خود تلاش کنند که یک تعاونی تشکیل دهند و همچنین باید مشکل بیمه آنها، آموزشهای مورد نیاز و بازار فروش محصولات آنها حل شود تا از این طریق بخش قابل توجهی از مشکلات آنها حل و این ظرفیت مهم شهرستان رونق بگیرد.
بهرامنیا گفت: خوشبختانه در حال حاضر پروژههای زیادی در سطح شهرستان شروع به کار کردهاند که این پروژهها اشتغال قابل توجهی در شهرستان ایجاد میکنند.
وی تاکید کرد: از همه مسئولین ادارات مختلف شهرستان تقاضا دارم که برای اجرای پروژههای عمرانی شهرستان که عامالمنفعه هستند نگاه بخشی خود را به نگاه فرابخشی تغییر دهند زیرا اجرای این پروژهها برای ایجاد اشتغال در شهرستان مهم هستند و از کوچک شدن سفره مردم جلوگیری خواهند کرد.
انتهای پیام/ غ