به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان ،درویشی معاون مرکز تحقیقات جهاد کشاورزی استان کرمان گفت: صرفه جویی ۲۰ درصدی درکشت نشاءسیر برای نخستین بار در شهداد کرمان مصرف آب از مزیت این نوع کشت است.
وی یکنواختی سطح سبز محصول، افزایش تولید و کاهش هزینههای عملیات وجین و تنک کردن مزرعه، کوتاه شدن مرحله کاشت تا برداشت و کنترل و کاهش عوامل خسارتزا مانند علفهای هرز و آفات و بیماریها و نوبر بودن محصول را از دیگر مزایای کشت نشایی سیر اعلام کرد.
انتهای پیام/ی