وی افزود: برهمین اساس از معاونتهای غذا و داروی دانشگاهها و دانشکدههای علوم پزشکی سراسر کشور خواستهایم تا تمام داروخانههای تحت پوشششان که عرضه کننده یا متقاضی عرضه فرآوردههای مذکور هستند، اقدام به ثبت اطلاعات مصرف کنندگان فراوردههای مذکور کنند.
خانوی گفت: بیتردید با پیادهسازی بستر ثبت اطلاعات مذکور در سامانه مدیریت داروخانهها (HIX) در فاز اول اجرایی، با رعایت مواردی امکان انجام فرآیند توزیع و عرضه فرآورده توسط شرکتهای توزیع کننده و کلیه داروخانهها وجود خواهد داشت.
وی درباره فرایند انجام کار داروخانهها در فاز نخست این برنامه گفت: تصویر مدرک شناسایی مصرف کننده باید بایگانی شود؛ چراکه در بازدید کارشناسان معاونت و یا سازمان غذا و دارو تصویر مدرک شناسایی با اطلاعات ثبت شده مطابقت داده خواهد شد، همچنین لازم است اطلاعات مربوط به مصرف کننده و فرآورده مورد نیاز وی ثبت شود.
خانوی تصریح کرد: در صورتی که مصرف کننده، فرآورده را برای اولین بار مصرف میکند، به منظور کاهش میزان ضایعات فرآورده، حداکثر یک قوطی از فرآورده به متقاضی تحویل میشود و داروخانه میتواند در طول مدت یک ماه (تاریخ شروع، تاریخ اولین تحویل فرآورده در ماه است) حداکثر تا سقف ۱۲ قوطی از فرآورده به مصرف کننده تحویل دهد.
وی درباره فاز دوم انجام این کار که در دست طراحی است نیز گفت: اتصال شرکتهای تامین کننده و توزیع کننده به سامانه HIX و ثبت سفارش شیر خشک و غذاهای ویژه و ثبت موجودی اولیه در سامانه HIX توسط داروخانه از جمله اقداماتی است که در فاز دوم اجرای این برنامه عملیاتی خواهد شد، همچنین بعد از اتصال به سامانههای ثبت احوال، کد پستی و اصالت فرآورده داروخانه، باید اطلاعات تکمیلی مصرفکننده ثبت و یا اطلاعات موجود را بعد از صدور اخطار توسط سیستم، اصطلاح کنند.
انتهای پیام/