️وی گفت: میزان اراضی زیر کشت زعفران در نهاوند و روستاهای آن حدودا ۱۱هکتار است که از این مقدار حدود ۷هکتار بارور هستند و محصول زعفران تولید می کنند.
خردمند افزود: در شهرستان نهاوند که مستعد کشت پیاز زعفران است این کار از اوایل تابستان انجام می شود و زمان برداشت محصول و زمان برداشت از اواخر مهر و آبان تا اوایل آذرماه ادامه می یابد.
وی عنوان کرد: در آبانماه امسال از حدود ۷ هکتار اراضی بارور زعفران زیر کشت در نهاوند ۴۰ کیلوگرم زعفران با عملکرد نسبی6 کیلوگرم در هر هکتار برداشت شد.
️رئیس جهاد کشاورزی نهاوند بیان کرد: پیشبینی تولید زعفران در شهرستان سالانه ۶ کیلوگرم در هکتار است که هر کیلوگرم دست کم ده میلیون و 390 هزار تومان درآمدزایی دارد.
خردمندگفت: شهرستان نهاونداز نظر تولید وسطح زیر کشت دارای رتبه دوم استان است و این محصول در نهاوند بیشتر بهصورت محلی و برای عرضه به مسافران و گردشگران به فروش میرسد و به شهرو های همجوار نیز صادر میشود.
وی تاکید کرد: ️میزان اشتغال دائم برای کشت زعفران در هر هکتار دو نفر است.
گفتنی است در سال جاری۱۵۶ هکتار از اراضی کشاوزی استان همدان زیر کشت محصول زعفران رفته است و پیش بینی می شود بیش از ۴۰۰ کیلوگرم زعفران از این مزارع برداشت شود.
کم آب بر بودن ، کشت یکساله و گل دهی ۷ ساله ، ارزآوری بالا , زمین های مرغوب برای کشت از جمله مزیت های کشت زعفران در استان همدان است.
انتهای پیام/غ