سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

یک نماینده مجلس:

توقف یکباره واردات قطعات هواپیما نتیجه‌بخش نیست

عضو کمیسیون عمران مجلس گفت: توقف ضربتی و یکباره واردات قطعات هواپیما غیر عملی بوده و نتیجه بخش نیست.

به گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از خانه ملت، سید حسین افضلی با اشاره به اظهارات مسئولان سازمان هواپیمایی کشوری در رابطه با متوقف کردن واردات تجهیزات هواپیما به داخل گفت: قطعات و تجهیزات و سخت افزارهای مرتبط با بخش هواپیما و هوایی همگی های تِک هستند به این معنا که تکنولوژی بسیار بالایی دارند و ساخت آن نیازمند تلاش های بسیاری است.

نماینده مردم اقلید در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: ورود دانشمندان و نخبگان کشور ما به بحث مطالعه و تولید قطعات هواپیما اقدام مثبت و مطلوبی است و پژوهشگران می‌توانند به این موضوعات ورود کرده و خوشبختانه در بسیاری از اوقات این رویکرد نتیجه مثبت به دنبال داشته است.

وی تصریح کرد: اما اینکه واردات تجهیزات و قطعات هواپیما را به یکباره قطع کنیم و تمام تمرکز را بر مطالعات و تولیدات داخلی بگذاریم به نظر من رویکرد غیر عملی است و بعید می‌دانم که نتیجه ای داشته باشد.

افضلی ادامه داد: سازگار بودن قطعات با هواپیما استانداردسازی قطعات انجام تست های مختلف و اخذ مجوزهای بین المللی تنها بخشی از مراحل و اقداماتی است که باید در پروسه تولید قطعات هواپیما مورد توجه قرار گیرد.

وی اعلام کرد: به طور حتم نمی توانیم در مسائلی که با جان و ایمنی مردم مرتبط است به صورت ضربتی عمل کنیم بلکه باید با تأمل و برنامه‌ریزی دقیق این مسائل مورد بررسی و پیگیری قرار گیرد.

نماینده مردم در مجلس دهم گفت: تولید قطعات و تجهیزات هواپیما آیین نامه و مقررات خاص خود را دارد و در صورت عدم تأیید نهادهای بین المللی و تخصصی، کشورهای دیگر اجازه فرود هواپیما را نمی دهند؛ البته در شرایط کنونی صنعت تولید هواپیما قطعات و تجهیزات هواپیما دیگر به صورت انحصاری در اختیار یک کشور نیست بلکه همه کشورها می‌توانند در این عرصه فعالیت کنند.

عضو کمیسیون عمران مجلس ادامه داد: قطعاً رویکرد مسئولان برای ورود به بحث تولید و قطعات هواپیما خوب است اما این مسئله باید با تحمل و برنامه ریزی دقیق انجام شود ضمن اینکه این کار باید با آنالیز اقتصادی کامل همراه باشد تا مشخص شود که آیا فعالیت در این عرصه برای کشور مقرون به صرفه خواهد بود یا خیر.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.