احمد گواری درباره برنامه کنگره اظهار داشت: طی ٢ روز جلسات مداوم مسائل مهمی مطرح شد. کمیتههای مختلف فدراسیون جهانی گزارش مبسوطی از فعالیتهای خود ارائه کردند و اعضا را در جریان برنامههای آتی خود گذاشتند. مسائل مربوط به هر کدام از رشتهها را به صورت دقیق دنبال کردم و در اختیار کمیتههای خودمان خواهم گذاشت تا با استفاده از آنها برنامه پیشرو تدوین و اجرا شود.
سرپرست فدراسیون قایقرانی ارائه گزارش نماینده IOC و عضو ستاد برگزاری المپیک ٢٠٢٠ توکیو را دیگر برنامه کنگره ICF عنوان و بیان کرد: یک گزارش بسیار مفصل در خصوص المپیک، محل برگزاری و شرایط این رقابتها ارائه شد. المپیک در ٢ بخش شهر توکیو که یکی مربوط به المپیک ١٩۶۴ و بخش دیگر جدید و در حال ساخت است انجام میشود. مسابقات قایقرانی ژاپن نیز در پیست در حال احداث «آبراه جنگل دریایی» برگزار خواهد شد.
وی در خصوص مسابقات کانوپولو تصریح کرد: با اعلام کمیته کانوپولو، تیمهایی میتوانند در مسابقات جهانی حضور داشته باشند، که حتما در رقابت قارهای شرکت کرده باشند. در این باره با توجه به اینکه ما میزبان مسابقات قهرمانی آسیا سال آینده و مدافع عنوان قهرمانی هستیم، باید تدبیری اندیشیده شود که هم مسابقات به نحو شایسته برگزار شود و هم تیمهای قدرتمندی در رقابت شرکت دهیم تا علاوه بر تکرار قهرمانی در بخش مردان بزرگسال، در دیگر بخشها نیز رتبه کشورمان را ارتقاء بخشیم.
گواری گزارش هیات رئیسه و فدراسیون جهانی را از بخشهای مهم کنگره دانست و در این خصوص تاکید کرد: با توجه به اینکه ما دنیامالی را به عنوان عضو موثری در هیات رئیسه فدراسیون جهانی داریم، قبل از کنگره در جریان مباحث مطرح شده در این جلسات قرار گرفتم. دنیامالی و تیمورتاش که ٢ روز قبل از من برای شرکت در جلسات هیات رئیسه و کمیتههای اجرایی فدراسیون جهانی در بوداپست حضور داشتند. مایه خرسندی ماست که دنیامالی به عنوان یکی از اعضای تأثیرگذار فدراسیون جهانی در تصمیمگیریهای این بخش حضور دارد و این برای قاره آسیا و قایقرانی کشور بسیار مهم و موثر است.
وی افزود: بر اساس گزارش این جلسات، برنامه توسعهای و آموزشی ICF در رشتهها و کمیتههای مختلف اجرا میشود و همکاریهای جدیدی با المپیک سولیداریتی در دستور کار قرار دارد.
سرپرست فدراسیون قایقرانی تصویب قوانین جدید برگزاری مسابقات و داوری را دیگر مبحث مطرح شده در کنگره عنوان کرد و گفت: قوانین و دستورالعملهای جدیدی در کمیتههای تخصصی و هیات رئیسه ارائه و در کنگره تصویب شد که تا پایان سال میلادی به فدراسیونهای ملی ابلاغ خواهد شد و باید با دقت کارشناسان فدراسیون آنها مطالعه و در دستور کار قرار دهند تا بر اساس اطلاعات روز برنامهها تنظیم و اجرا شود.
گواری حضور در مجامع بینالمللی ورزشی را به عنوان یک فرصت شمرد و اظهار داشت: باید از این ظرفیت که مسئولین فدراسیون جهانی و فدراسیونهای ملی دیگر حضور دارند استفاده کرد. مذاکرات مهمی در همین رابطه صورت گرفت و خوشبختانه حضور دنیامالی در هیات رئیسه فدراسیون جهانی نیز کمک بسیاری به ما میکند و معتقدم باید این فرصت مغتنم شمرده شده و به بهترین نحو در جهت پیشبرد اهداف و رشد و توسعه قایقرانی ایران از این ظرفیت با گسترش روابط استفاده شود.
بیشتر بخوانید:
27 مدال رنگارنگ حاصل تلاش قایقرانان جوان کشورمان در آسیا
رئیس بازنشسته فدراسیون قایقرانی از سمت خود کنارهگیری
اسدبیگی از کسب مدال المپیک جوانان بازماند
انتها ی پیام/