به گفته وی در شرایط فعلی اقتصاد، تولید محصولات گلخانهای به عنوان یکی از سیاستهای اصلی دولت و اقتصاد مقاومتی دنبال میشود.
منصوری ادامه داد: برنامه وزارتخانه آن است که سطح گلخانههای کشور را از ۱۳ هزار هکتار فعلی به ۴۸ هزار هکتار در افق ۱۴۰۴ برساند.
این مقاممسئول با اشاره به اینکه محدودیتی در اعطای تسهیلات از محل صندوق توسعه ملی و بانک کشاورزی به احداث واحدهای گلخانهای وجود ندارد، بیان کرد: بر این اساس متقاضیان پس از ارائه اسناد و مدارک خود به بانک میتوانند تسهیلات لازم را دریافت کنند.
بیشتر بخوانید: احداث ۲۷۶۳ هکتار گلخانه در سال جاری/ایران ۱۰۰ میلیون دلار سازه و نهاده گلخانه ای صادر کرد
وی با تکذیب اظهار نظر برخی کارشناسان مبنی بر آنکه گلخانههای پیشرفته از استاندارد کافی برخوردار نیستند، گفت: هم اکنون یکی از کشورهای صادرکننده سازههای گلخانهای هستیم که این امر نشان میدهد اظهار نظر کارشناسان صحت ندارد.
منصوری با اشاره به اینکه نرم تولید محصولات گلخانهای کشور با جهان برابری میکند، بیان کرد: در آغاز فعالیت واحدهای گلخانهای دانش و تکنولوژی پایین بود، اما هم اکنون به دلیل داشتن دانش و تکنولوژی سازههای متنوعی ساخته شدند به طوریکه از لحاظ کیفیت محصول تفاوتی با سایر کشورها نداریم.
مدیرعامل شهرکهای کشاورزی متوسط تولید گوجه فرنگی و خیار در فضای آزاد را ۳۰ تا ۳۵ تن اعلام کرد وافزود: این در حالی است که به ازای هر هکتار گلخانه مدرن و پیشرفته امکان تولید تا ۸۰۰ تن وجود دارد که این امر بیانگر افزایش حداقل ۱۰ برابری تولید نسبت به فضای آزاد است.
وی در پایان تصریح کرد: با توجه به آنکه توسعه گلخانهها در توسعه صادرات، ایجاد اشتغال، رفع مشکلات منابع آبی و رقابت پذیری محصول نسبت به فضای آزاد تاثیر بسزایی دارند، از این رو انتظار میرود که تصمیمهای دولت و مجلس شورای اسلامی بر توسعه فعالیتها باشد.
انتهای پیام/