آذری جهرمی با اشاره به اهمیت انقلاب صنعتی چهارم، تصریح کرد: نقش نوآوری در این انقلاب جدید صنعتی بسیار مهم است و استارتاپ ها افق جدیدی را در این مسیر پیش روی ما گشوده اند.
وی ویژگی اصلی این دوره جدید صنعتی را همکاری و پرهیز از یک جانبه گرایی عنوان کرد و افزود: دوره بازی با حاصل جمع صفر برای کشورها به پایان رسیده است و کارآفرینان با نوآوری در حال پرکردن شکاف دیجیتال هستند و ابزار اصلی این توسعه ICT است.
وزیر ارتباطات ادامه داد: این موضوع باعث ایجاد مدل قوی میشود که پتانسیلهای منطقه ای زیادی را شکوفا میکند و اتصالات و ارتباطات دیجیتال به وسیله نوآوری در دانش و صنعت باعث آینده بهتری برای همه می شود.
وی افزود: نوآوری در حوزه ICT مترادف اتصالات است و ICT باید ارائه دهنده سرویس در جهت ایجاد صلح برای همه باشد و نه ایجاد شکاف و کنترل بر دیگران، ICT برای مردم و کسب وکارها باعث ایجاد ارتباطات سازنده است و به ایجاد منطقه ای قویتر و باثباتتر کمک میکند.
آذری جهرمی با بیان اینکه، متاسفانه یک کشور به تنهایی به اعمال تحریم های یکجانبه عادت کرده و به آن اعتیاد دارد، گفت: این کشور باعث ایجاد تنش و برهم ریختن آرامش منطقه شده است، در حالیکه ما درصدد ایجاد صلح و آرامش در منطقه هستیم و در همین راستا ایران آمادگی خود را برای ایجاد اقتصادی بزرگتر با همکاری کشورهای منطقه اعلام میکند. این رفتار آمریکا امنیت جهانی را تهدید میکند و برای مدیریت این تهدید باید منطقهای قویتر بسازیم که توافق چهارجانبه روز گذشته بخشی از نشانههای ایجاد منطقه قویتر بود.
وی با اشاره به توافق روز گذشته با کشورهای آذربایجان، روسیه و ترکیه درباره ایجاد مرکز حمایت از استارتاپ ها در ایران، افزود: آمار نشان میدهد سال گذشته 23 هزار استارتاپ در ایران فعال بوده اند در حالیکه این تعداد ۴ سال پیش فقط 4 هزار استارتاپ بود و این عدد همچنان در حال رشد است.
وزیر ارتباطات تصریح کرد: در نتیجه من دولتمردان و بخش خصوصی را دعوت به همکاری با یکدیگر میکنم تا اکوسیستم جدیدی را برای رشد استارتاپها و شرکتهای دانش بنیان در سطح منطقه ای به وجود آورند.
انتهای پیام/