سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

انجام ۱۱ هزار بازرسی از واحد‌های صنفی عرضه و فروش کالا

مدیرکل استاندارد کرمانشاه از انجام ۱۱ هزار بازرسی از واحد‌های صنفی عرضه و فروش کالا به منظور صیانت از حقوق مصرف‌کنندگان خبر داد.

به گزارش   گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه ، محمودرضا نیازی مدیرکل استاندارد کرمانشاه گفت : طرح اجرای هماهنگ استاندارد «طرح طاها» در کل کشور و به صورت هماهنگ انجام شده و براساس این طرح بازرسان اداره کل استاندارد استان به نیابت از مردم در بازار مصرف حضور یافته کالا‌های مختلف را به‌صورت تصادفی و با هزینه سازمان ملی استاندارد، خریداری و آزمایش می‌کنند تا از کیفیت محصولات تولید داخل اطمینان حاصل کنند.

وی با بیان اینکه صیانت از سلامت و حفاظت از ایمنی مردم مهمترین محور این طرح است، افزود : در این بازرسی‌ها که با هدف کنترل کیفیت کالا‌های دارای نشان استاندارد و ناامن کردن بازار برای عرضه‌کنندگان محصولات و خدمات فاقد کیفیت انجام می‌شود، بازرسان استاندارد به صورت مستمر واحد‌های صنفی مراجعه کرده و کالا‌های فاقد علامت استاندارد را شناسایی می‌کنند.

مدیرکل استاندارد استان کرمانشاه گفت: بیش از ۴۵۰۰ کالای فاقد علامت استاندارد که مشمول مقررات استاندارد اجباری بودند، شناسایی شده است.

وی تصریح کرد: نگهداری و فروش کالا‌های مشمول استاندارد اجباری بدون علامت استاندارد ایران ممنوع است و با متخلفان از قوانین استاندارد برخورد قانونی خواهد شد که در این راستا لیست کالا‌های فاقد علامت استاندارد شناسایی شده به اتاق اصناف استان اعلام تا نسبت به توقیف و جمع آوری این کالا‌ها اقدام کنند.

نیازی با اشاره به نمونه‌برداری و آزمون ۴۵۰ فرآورده دارای نشان استاندارد از مراکز عرضه و اصناف کرمانشاه، عنوان کرد: در قالب طرح طا‌ها علاوه بر بازرسی کالا‌ها در مراکز عرضه، با انجام نمونه‌برداری کیفیت محصولات موجود در سطح بازار هم مورد سنجش قرار می‌گیرد تا از کیفیت محصولات تولید داخل اطمینان حاصل شده و اگر کالا‌های دارای نشان استاندارد با کیفیت نامطلوب به بازار عرضه شده باشند، با تولیدکنندگان آن برخورد شود.

وی هچنین خواستار همکاری همه شهروندان با این اداره کل در راستای شناسایی کالا‌های فاقد استاندارد و جعلی شد و اظهار داشت: هر شهروند می‌تواند یک حامی استاندارد در سطح جامعه باشد و در صورت مشاهده کالا‌هایی که پس از ارسال کد ۱۰ رقمی نشان استاندارد روی بسته بندی کالا به سامانه پیامکی ۱۰۰۰۱۵۱۷، اعتبار آن‌ها تأیید نشد یا فاقد علامت استاندارد بودند، این اداره کل را از طریق تلفن گویای ۲۴ ساعته ۱۵۱۷ در جریان قرار داده تا با متخلفین مربوطه برخورد قانونی شود .

 

 

انتهای پیام/د

اجرای طرح  هماهنگ استاندارد «طرح طاها» در کل کشور

 

برچسب ها: اخبارفرهنگی ، بازرسی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.