وی ادامه داد: فعالیت غیر مجاز واحدهای صنفی به معنای نا بسامانی جدی در همه زمینه است که میتواند مشکلاتی را ایجاد کند و شورای برنامهریزی و توسعه استان و همچنین کمیته برنامهریزی شهرستانها بر اساس مصوبه ایجاد شده از ابتدای امر ساماندهی این واحدها را در اولویت قرار داده است.
ترکی گفت:واحدهای صنفی مجوز دار که در مناطق مختلف پراکنده هستند را باید متمرکز و یک مجموعه و ناحیه صنفی ایجاد کنیم تا ساماندهی شوند.
وی افزود: واحدهای صنفی با تجمیع میتوانند تسهیلات ارزان قیمت نیز دریافت کنند که در نتیجه با زنجیره تولید، توزیع، نظارت و بازاریابی خوبی میتوانند داشته باشند.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان تصریح کرد: اولین طرح تجمیع واحدهای صنفی در شهرستان قرچک صورت گرفت که در زمینی به حدود ۷۵۰ هزار هکتار در شهرک صنعتی قرچک ایجاد شد و از این رقم حدود ۳۰۰ هزار هکتار تنها به واحدهای صنفی اختصاص یافته است.
وی افزود: دومین واحد صنفی که در حوزه شهرک صنعتی شمس آباد تهران است که حدود ۲۶۷ واحد در این شهرک به صورت آماده ساخته و تحویل داده شد.
ترکی تصریح کرد: در شهرستان اسلامشهر نیز بیش از هزار واحد صنفی به صورت پراکنده فعالیت میکنند که میتوانند با درخواست تجمیع در قالب یک واحد صنفی مجموعهای را ایجاد کنند.
وی ادامه داد:در شهرستان بهارستان نیز بیش از ۱۴۰۰ واحد صنفی فعالیت دارند که تمام اینها را میتوانیم در قالب سند توسعه برنامه استان تهران آغاز کنیم.
ترکی گفت: تهیه سند برنامه توسعه روستایی است که او در آنجا علاوه بر سند توسعه، توسعه اشتغال روستایی نیز مطرح است.
انتهای پیام/