وی با بیان اینکه واحدهایی که خواهان توسعه خط تولید هستند به شکل ویژه حمایت می شوند گفت:در کنار این کار، برنامه های بهبود فضای کسب و کار و جذب سرمایه های جدید را نیز با جدیت دنبال می کنیم.
حاتمی افزود: بخش اصلی فعالیت های مجموعه های دولتی به شکل برون بنگاهی است در حالیکه همزمان به مشکلات درون بنگاهی نیز پرداخت و با رفع آن ها زمینه توسعه فعالیت های تولیدی را فراهم کرد.
وی بیان کرد:در کنار جذب سرمایه گذاران جدید باید به دنبال رفع مشکلات مجموعه های توانمند فعلی - که حدود ۲۰۰ واحد هستند - باشیم تا آن ها بتوانند با تمام ظرفیت به تولید بپردازند.
حاتمی افزود:بخشی از این واحدهای توانمند، سال هاست مشغول فعالیت هستند و خواهان توسعه ظرفیت تولید و ایجاد اشتغال جدید هستند.
وی بیان کرد: این واحدها را می بایست شناسایی کنیم و در قالب یک تفاهم نامه، کمک هایی که آن ها نیاز دارند و کارهایی که می توانند برای افزایش تولید و سطح اشتغال انجام دهند را مدون کنیم.
وی ادامه داد: همچنین در حال شناسایی تعاونی های تولیدی و خدماتی توانمند هستیم و در حال رفع مشکلات آن ها هستیم. خوشبختانه مجموعه مرغ داری ها به یک تفاهمی مناسب با شرکت گاز رسیده اند و تلاش می کنیم با یک برنامه ریزی مناسب دیگر مشکلات این حوزه را هم حل کنیم تا کم کم به یک سطح مناسب صادراتی برسند.
انتهای پیام/ز